Cele mai bune telefoane ale anului 2020. Pe care ți-l dorești?

telefon-mobil.jpg

Telefon mobil
Organizația EISA (Expert Imagine and Sound Association) a dezvăluit topul celor mai bune smartphone-uri lansate în 2020

Dacă vrei să știi care sunt cele mai bune telefoane ale anului 2020, dar și ce device-uri ai putea să-ți cumperi la anul, organizația EISA (Expert Imagine and Sound Association) a dezvăluit topul celor mai bune smartphone-uri lansate în ultimele 12 luni.

Cele mai bune telefoane ale anului 2020 

În fiecare an, organizația EISA (Expert Imagine and Sound Association) dezvăluie cele mai bune smartphone-uri lansate în ultimele 12 luni pe piață. Votul este dat de un juriu compus din 61 de experți de la reviste tech reputate, din 29 de țări. Iată care au fost alegerile experților tech pe anul 2020/2021, potrivit mobilissimo.ro.

Cel mai bun smartphone: OnePlus 8 Pro

Titlul de cel mai bun smartphone îi revine lui OnePlus 8 Pro în acest an. Potrivit celor de la EISA, acest telefon ridică standardele pentru smartphone-urile high-end, ilustrând cum tehnologia hardware de ultimă oră se poate îmbina cu un design superb. Experții mai spun că OnePlus 8 Pro pune cuvântul "smart" în smartphone! 

Cel mai avansat smartphone: Oppo Find X2 Pro

Următorul clasat este Oppo Find X2 Pro, flagship-ul care a cucerit experții tech EISA prin design-ul senzațional și panoul spate din piele vegană, dar și prin hardware-ul de top - obținând astfel premiul pentru cel mai avansat smartphone al anului 2020/2021. A fost lăudat și ecranul 120Hz AMOLED, dar și încărcarea super rapidă la 65W. Asociația spune că acesta este cel mai bun smartphone la ora actuală, un dispozitiv care se remarcă în zona premium. 

Cel mai bun smartphone la fotografie: Huawei P40 Pro

Cel mai bun smartphone la fotografie din 2020/2021 este Huawei P40 Pro. Experții tech au apreciat upgrade-ul adus la nivel de cameră în raport cu predecesorii și faptul că acesta livrează capturi deosebite pe timp de zi și capturi nocturne de o calitate de neegalat.

Cel mai bun telefon pliabil: Samsung Galaxy Z Flip

În acest an avem iată și o categorie nouă în topul EISA: cel mai bun telefon pliabil - distincție acordată în 2020/2021 lui Samsung Galaxy Z Flip, un telefon care a cucerit experții EISA prin transformarea formatului "clamshell" într-un smartphone modern și avansat. Smartphone-ul de față este considerat un pionier și recent a primit și o variantă 5G.

Cel mai bun smartphone multimedia: Sony Xperia 1 II

Ultimul telefon premiat în 2020/2021 de către asociația EISA este Sony Xperia 1 II - acesta primind titlul pentru cel mai bun smartphone multimedia al anului. Acesta este declarat un "powerhouse multimedia" creat pentru pasionații de fotografie, film și muzică. Este lăudat setup-ul foto triplu din spate cu Eye Detection, modurile Pro de captură, dar și ecranul 4K HDR OLED ideal pentru consum de media. Faptul că se poate conecta la un controller PS4 pentru gaming la nivel de consolă este un alt plus bifat de către acest telefon.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1