Cele mai amuzante bancuri pe seama lui Klaus Iohannis

Ultima actualizare:

    Președintele Iohannis a devenit subiect de bancuriFoto: Getty
Președintele Iohannis a devenit subiect de bancuriFoto: Getty

Președintele Klaus Iohannis este în mijlocul unei “furtuni”, poate fără voia sa. Declarațiile legate de ordinul de evacuare emis de ANAF la adresa televiziunilor din trustul Intact i-au adus scăderea considerabilă a numărului de aprecieri din partea poporului, atât în viața reală, cât și în cea virtuală, pagina lui de Facebook scăzând dramatic la capitolul like-uri.

Cu toate acestea, pentru că oamenii găsesc mereu un prilej de a face haz de necaz, românii s-au apucat de bancuri pe seama președintelui, iar cei de la adevărul.ro le-au adunat pe cele mai bune.

În legătură cu tăcerea lui Iohannis, internauții au făcut câteva comentarii spumoase: 

1. "Dacă ar fi martor într-un proces, până şi-ar termina Iohannis depoziţia, infracţiunea judecată s-ar prescrie." 

2. "Pe lângă Iohannis, călugării tibetani care au făcut legământul tăcerii par nişte flecari." 3. "Lui Iohannis nu-i place sa fie întrerupt când tace." 4. "Iohannis a fost un copil precoce: a început să tacă de la doi ani." 5. „Culmea răbdării: Să asculţi un discurs al lui Florin Piersic şi să-l traducă Klaus Iohannis." 6. "Întrebat despre tăcerea sa, Iohannis a refuzat să comenteze." 7. "Surse necredibile ne-au declarat că, odată, Iohannis s-a cherchelit la o nuntă şi a vorbit neîntrerupt două cuvinte." 

8. "Iohannis e poliglot. În CV-ul lui scrie: Română – tac excelent scris şi vorbit; Germană – tac excelent scris şi vorbit; Engleză – tac mediu scris şi vorbit." 

Citește pe adevărul.ro și bancurile legate de concediile președintelui Klaus Iohannis

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net