Cele mai amuzante bancuri pe seama lui Klaus Iohannis

klaus.jpg

klaus iohannis
Președintele Iohannis a devenit subiect de bancuri
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

Președintele Klaus Iohannis este în mijlocul unei “furtuni”, poate fără voia sa. Declarațiile legate de ordinul de evacuare emis de ANAF la adresa televiziunilor din trustul Intact i-au adus scăderea considerabilă a numărului de aprecieri din partea poporului, atât în viața reală, cât și în cea virtuală, pagina lui de Facebook scăzând dramatic la capitolul like-uri.

Cu toate acestea, pentru că oamenii găsesc mereu un prilej de a face haz de necaz, românii s-au apucat de bancuri pe seama președintelui, iar cei de la adevărul.ro le-au adunat pe cele mai bune.

În legătură cu tăcerea lui Iohannis, internauții au făcut câteva comentarii spumoase: 

1. "Dacă ar fi martor într-un proces, până şi-ar termina Iohannis depoziţia, infracţiunea judecată s-ar prescrie." 

2. "Pe lângă Iohannis, călugării tibetani care au făcut legământul tăcerii par nişte flecari." 
3. "Lui Iohannis nu-i place sa fie întrerupt când tace." 
4. "Iohannis a fost un copil precoce: a început să tacă de la doi ani." 
5. „Culmea răbdării: Să asculţi un discurs al lui Florin Piersic şi să-l traducă Klaus Iohannis." 
6. "Întrebat despre tăcerea sa, Iohannis a refuzat să comenteze." 
7. "Surse necredibile ne-au declarat că, odată, Iohannis s-a cherchelit la o nuntă şi a vorbit neîntrerupt două cuvinte." 

8. "Iohannis e poliglot. În CV-ul lui scrie: Română – tac excelent scris şi vorbit; Germană – tac excelent scris şi vorbit; Engleză – tac mediu scris şi vorbit." 

Citește pe adevărul.ro și bancurile legate de concediile președintelui Klaus Iohannis

Loading...

Citește și

 • iohannis ceausescu

  Duminică, 24 ianuarie, Klaus Iohannis a sărbătorit alături de câteva mii de oameni, la Iaşi, împlinirea a 157 de ani de la Mica Unire a Principatelor Române. Un detaliu al vestimentaţiei președintelui Iohannis i-a retrezit asistenței amintiri cu... Nicolae Ceaușescu.

 • Aproape 100 de manifestări au fost programate în toată ţara, duminică (24 ianuarie), de Ziua Unirii, la acestea fiind aşteptate peste 100.000 de persoane. Preşedintele României, Klaus Iohannis, a mers la Iaşi pentru a celebra Unirea Principatelor Române din 1859.

 • klaus iohannis

  Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la Bruxelles, că înţelege foarte clar mesajul pe care românii i l-au dat pe Facebook după declaraţiile sale pe tema Intact, el dând asigurări că nu a avut şi nu are nicio intenţie de a apăra pe cineva în faţa legii.

 • klaus iohannis presedinte cms sedinta

  Preşedintele Klaus Iohannis a fost aspru criticat pe pagina de Facebook, după ce miercuri seară a declarat că ANAF a avut o „abordare heirupistă“ atunci când a notificat Antenele să părăsească în cinci zile sediul confiscat de stat în urma unei decizii judecătoreşti.

 • tudor chirila klaus iohannis declaratii

  După ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la cazul trustului Intact, că libertatea de expimare nu poate fi suprimată pentru „banale motive administrative”, artistul Tudor Chirilă i-a dat o replică dură.

 • mircea badea klaus iohannis

  După ce președintele Klaus Iohannis a fost aspru criticat pe pagina sa de Facebook, un „aliat” neprevăzut îi sare în apărare. Miercuri seară (18 februarie), șeful statului a declarat că ANAF a avut o „abordare heirupistă” atunci când a notificat Antenele să evacueze în cinci zile sediul confiscat de stat în urma unei decizii judecătorești. 7.000 de români i-au dat „unlike” paginii de Facebook a președintelui României, în doar câteva ore. Acum, Mircea Badea îi sare în apărare.