Cele două femei care amenințau că se sinucid au renunțat la protest

Ultima actualizare:

    Două femei din București ameință că se sinucid Foto Dorina Tudorii/Adevărul
Două femei din București ameință că se sinucid Foto Dorina Tudorii/Adevărul

Cele două femeie care amenințau că se vor arunca de pe acoperișul unei clădiri au renunțat la tentativa de sinucidere. La fața locului au fost prezente echipajele de intervenție ale Poliției și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București.

Nu se știe momentan care este motivul pentru care cele două femei în vârstă de 30, respectiv 32 de ani, au recurs la acest gest. Potrivit Adevărul.ro, intenția lor de a se sinucide ar avea legătură cu soții acestora care se află în arestul Poliției Capitalei.

UPDATE: Cele două femei au renunțat la tentativa de sinucidere în jurul orei 18.00 în urma negocierilor cu reprezentații Poliției. Ele au fost apoi transportate la spital pentru a li se evalua starea de sănătate. Una dintre ele a fost dusă la o maternitate deoarece susținea că este însărcinată.

„Este vorba de două femei care s-au urcat pe terasa unui bloc cu şapte etaje şi au solicitat să discute cu Poliţia. Ar avea anumite nemulţumiri legate de soţii lor, care s-ar afla în arestul Poliţiei. Echipele noastre sunt acolo, dar rămân în linia a doua. Au sosit la faţa locului şi negociatorii Poliţiei. Avem acolo o autoscară şi o autospecială cu pernă, dar nu există posibilitate de amplasare a pernei pentru că nu este spaţiu“, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București, potrivit sursei citate.

Clădirea de pe care amenință că se vor arunca se află pe strada Alunișului, din cartierul Giurgiului. Ele susțin că soții lor, condamnați pentru tâlhărie, sunt nevinovați și cer punerea lor în libertate.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net