Cei mai vânaţi fii din lumea mondenă, înghesuiţi de procurori! Ieri «aspiratoare» de vedete, azi acuzaţi cot la cot cu taţii lor

Ultima actualizare:

    Alin Cocoş şi Andrei Hrebenciuc erau cei mai vânaţi fii din lumea mondenă. Au fost cuplaţi cu sexy-vedete sau cu fete de preşedinţi. Acum sunt acuzaţi cot la cot cu taţii lor
Alin Cocoş şi Andrei Hrebenciuc erau cei mai vânaţi fii din lumea mondenă. Au fost cuplaţi cu sexy-vedete sau cu fete de preşedinţi. Acum sunt acuzaţi cot la cot cu taţii lor

“Să furăm în familie”. Aşa par să gândească unele din VIP-urile autohtone din politică şi afaceri. După ce DNA a descoperit astfel de apucături în familia Hrebenciuc, acum a venit rândul familiei Cocoş.

A trecut vremea distracţiei şi a flirturilor. Alin Cocoş (29 de ani) a învârtit pe degete vedetele din showbiz-ul românesc. De joi noapte, e învârtit pe degete de procurori. Fiul omului de afaceri Dorin Cocoş a fost reţinut de DNA pentru implicare în “mafia terenurilor”. Deşi era plin de banii lui tăticu’, Alin nu se dovedea a fi un iubit foarte darnic cu femeile din viaţa lui. Ilinca Vandici, cea cu care Alin a fost combinat mai mulţi ani la rând, declara în 2008: “Alin nu-mi face cadouri, însă îmi cumpără foarte multe flori şi mă surprinde de fiecare dată”, a declarat prezentatoarea tv într-un interviu. Ilinca susţinea atunci că, de când este cu Cocoş, se întreţine singură.

Alin Cocoş a “bifat” mai multe vedete printre care Ilinca Vandici şi Gina Pistol
Alin Cocoş a “bifat” mai multe vedete printre care Ilinca Vandici şi Gina Pistol

Probabil acesta a şi fost motivul pentru care Vandici l-a părăsit pe Alin Cocoş pentru mai darnicul Ciprian Marica. Oricum, dragostea lor a fost atât de mare, pe cât a fost de tumultuoasă. Despărţiri, împăcări, reîntâlniri. Alin n-a fost niciodată uşă de biserică. În timp ce era cu Ilinca, fiul omului de afaceri mai testa terenul şi la Marina Dina, altă vedetă tv. Tot în lumea televiziunii a rămas şi când s-a cuplat cu Gina Pistol, în 2013. Iepuraşul Playboy şi fiul vitreg al Elenei Udrea au fost atracţia paparazzilor în vara acelui an. Cu cine se va mai distra acum Cocoş jr. când riscă până la 10 ani de închisoare?

Alt tată celebru, alt fiu celebru: Viorel Hrebenciuc şi Andrei Hrebenciuc. Amândoi au luat drumul arestului la sfârşitul anului trecut. Şi, dacă seniorul se află încă după gratii, fiul e în arest la domiciliu, lângă frumoasa sa soţie Irina Noapteş.

Dar încurcate au fost căile iubirii şi în cazul lui. Andrei Hrebenciuc (30 de ani) s-a iubit cu Elena Băsescu (35 de ani), mezina fostului preşedinte al României. Cei doi au trăit preţ de trei ani, între 2005 şi 2008, o poveste desprinsă parcă din Romeo şi Julieta: taţii erau duşmani de moarte, copiii îşi vedeau de relaţie. O relaţie cu multe împăcări şi despărţiri, care s-a încheiat definitiv după Revelionul 2008. Hrebe junior n-a pierdut vremea şi a înlocuit-o pe EBa cu frumoasa Irina Noapteş, fiica controversatului fost director de la CFR Călători.

Omul de afaceri  Dorin Cocoş a fost acuzat ieri într-un nou dosar în care e cercetată fosta şefă DIICOT Alina Bica
Omul de afaceri Dorin Cocoş a fost acuzat ieri într-un nou dosar în care e cercetată fosta şefă DIICOT Alina Bica

În 2014, cei doi s-au căsătorit. Ce-i drept, nici Elena Băsescu n-a stat degeaba: a devenit între timp doamna Ionescu, are o fetiţă de un an şi jumătate şi urmează să aducă pe lume un băieţel. Probabil, EBa se felicită pentru alegerea făcută, mai ales că fostul iubit are serioase probleme cu legea.

Andrei este în prezent în arest la domiciliu, după ce a fost acuzat, în decembrie 2014, împreună cu tatăl său, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri. Acuzele care i se aduc sunt complicitate la trafic de influenţă, splălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat. Hrebe junior riscă 14 ani de închisoare.

Click! spune

Conform procurorilor, un teren din Snagov de 4.400 mp, care aparţinea primei soţii a lui Dorin Cocoş, Olguţa Chiriac, a fost supraevaluat şi tranzacţionat astfel încât după primirea despăgubirilor, banii au ajuns la Alina Bica cât şi la membrii familiei Cocoş, printre care şi Alin.

Dorin Cocoş, cercetat într-un nou dosar

Adriean Videanu a fost adus ieri la sediul Parchetului  pentru prelungirea mandatului de arestare
Adriean Videanu a fost adus ieri la sediul Parchetului pentru prelungirea mandatului de arestare

Coşmarul continuă pentru Dorin Cocoş. Acesta a luat la cunoştinţă ieri de un nou dosar deschis de DNA. Potrivit procurorilor, în perioada ianuarie 2011-2012, omul de afaceri a promis, pretins şi primit, de la beneficiarul unor drepturi litigioase suma totală de 16 milioane de euro.

Banii urmau să fie oferiţi drept răsplată pentru influenţarea a două persoane din conducerea Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, pentru urgentarea soluţionării a două dosare de despăgubire.

Cele două persoane erau Alina Bica, preşedinta ANRP, şi unul dintre adjuncţii săi, Sergiu Diacomatu. Printre cele două dosare se afla şi unul privind un teren de 13 ha, pentru care se cerea o despăgubire de 377.282.300 de lei. 

Videanu a ajuns în dubă de la palat


    Adriean Videanu a fost adus ieri la sediul Parchetului  pentru prelungirea mandatului de arestare
Adriean Videanu a fost adus ieri la sediul Parchetului pentru prelungirea mandatului de arestare

Şi-a construit palat pe terenul bisericii, dar se pare că Divinitatea şi-a luat mâna de pe el. Dacă până mai ieri, fostul ministru Adriean Videanu se lăfăia în vila de 1.300 de metri pătraţi din satul Ciofliceni, pe malul Lacului Snagov, joi seara el a făcut cunoştinţă cu celula de 20 de metri pătraţi din Arestul Poliţiei Capitalei. A devenit celebru pentru afacerile cu borduri dar a fost reţinut de DNA pentru ”dosarul Romgaz”.

Fost primar al Capitalei, fost ministru, actualmente preşedintele PDL Bucureşti, considerat cel mai bogat om de afaceri din politică, Adriean Videanu e acuzat de complicitate la abuz în serviciu, după ce procurorii DNA au descoperit că demnitarul a reuşit să fenteze sechestrul impus asupra unor bunuri ale sale în dosarul Romgaz.

Concret, potrivit rechizitoriului, cu ajutorul şefei DIICOT, Alina Bica, politicianul-afacerist a reuşit să vândă 80 de acţiuni de la firma sa Titan-Mar SA, pe care a obţinut 277.000 de lei. Dosarul Romgaz, în care a fost pus sechestru asupra bunurilor lui Videanu, este instrumentat de DIICOT şi urmăreşte recuperarea unui prejudiciu de 11 milioane de dolari. Acuzaţia este de punere în pericol a sistemului energetic naţional pe segmentul gazelor naturale. Potrivit anchetei, Videanu face parte dintr-un grup de demnitari care a permis miliardarului Ioan Niculae, cel mai bogat român, să cumpere gaz ieftin, sub preţul pieţei.

Vila din Snagov are 12 camere

După 3 ani petrecuţi cu Elena Băsescu, Hrebe s-a însurat cu Irina Noapteş
După 3 ani petrecuţi cu Elena Băsescu, Hrebe s-a însurat cu Irina Noapteş

Pe un teren de 5.400 mp. din comunca Ciofliceni, pe malul Lacului Snagov, Adriean Videanu şi-a construit un palat de peste 1.300 mp. Are o curte interioară cu fântână arteziană, o piscină interioară şi una exterioară şi un foişor. Doar casa are 12 camere, în care Videanu a declarat că locuieşte împreună cu soţia şi cei doi copii, dar şi cu unul dintre părinţi. Toate astea le-a construit pe un teren concesionat de la Biserica Ortodoxă Română.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net