Cei care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson pot face rapelul din 8 noiembrie. 6,4 milioane de români, imunizați cu schema completă

Ultima actualizare:

    Cei care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson în urmă cu cel puțin 6 luni pot face rapelulFoto: Shutterstock
Cei care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson în urmă cu cel puțin 6 luni pot face rapelulFoto: Shutterstock

De luni, 8 noiembrie, românii care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson și care au mai mult de șase luni de la imunizare, pot face rapelul. Recomandarea este administrarea unui vaccin pe bază de ARN mesager (Pfizer sau Moderna), dar ei pot opta pentru același vaccin cu care s-au imunizat prima dată, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță.

Cei care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson pot face rapelul din 8 noiembrie. 6,4 milioane de români au schema completă

“Începând de luni, 8 noiembrie, persoanele care au fost vaccinate cu vaccinul de la compania Johnson&Johnson, care au mai mult de 6 luni, se pot vaccina și cu doza de rapel, de primă intenție cu vaccin pe bază de ARN mesager. Alternativ pot opta și pentru vaccinul de la Johnson&Johnson”, a spus Valeriu Gheorghiță.

“Astăzi, sunt peste 13 milioane de doze împotriva COVID-19 administrate la nivel naţional de la debutul campaniei de vaccinare, sunt peste 7,2 milioane de persoane care au primit cel puţin o doză de vaccin, acest lucru înseamnă aproximativ 45 la sută din populaţia adultă a României, care a primit cel puţin o doză de vaccin sau peste 42% din populaţia peste 12 ani rezidentă din România. Sunt peste 6,4 milioane de persoane care au fost vaccinate cu schemă completă şi aproape un milion de persoane care au primit deja şi doza de rapel”, a mai transmic coordonatorul campaniei de vaccinare.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net