Cea mai nouă companie aeriană românească și-a inaugurat primele curse. Uite unde duce turiști în vacanță!

Ultima actualizare:

    Animawings a inaugurat marți primele curse, cu un Airbus A320-200
Animawings a inaugurat marți primele curse, cu un Airbus A320-200

Cea mai nouă companie aeriană românească a inaugurat primele curse. Este vorba despre Animawings, care face parte din Memento Group. Cursele de tip charter îi duc pe turiști în vacanță, decomandată, doar în Grecia.

Românii au la dispoziție o nouă companie românească care să-i ducă în vacanță. Animawings și-a inaugurat ieri, 21 iulie, primele sale curse aeriene spre cele mai căutate destinaţii turistice.

”Suntem deosebit de ȋncântaţi să inaugurăm primele curse efectuate de Animawings, un proiect curajos, cu multe provocări pentru noi toţi, dar şi un motiv de speranţă pentru industria călătoriilor atât de afectată de contextul actual ȋn care ne găsim. Cu toate că nu a fost o misiune uşor de ȋndeplinit, suntem mândri că am reuşit să realizăm promisiunea asumată la momentul lansării. Este un pas major pe care ȋl face Memento Group pentru România şi pentru industria aviatică autohtonă, şi vine ca o completare firească a investiţiilor grupului din ultimii 23 ani de activitate ȋn piaţa de turism, transporturi şi servicii”, a declaat Cristian Pandel, proprietarul Memento Group.

Compania aeriană şi-a obţinut certificatul de operator aerian cu puţin timp în urmă, iar prima aeronavă care a intrat ȋn flota Animawings, ȋnmatriculată cu indicativul YR-AGA, este de tip Airbus A320-200.

Are 174 de locuri ȋn clasa Economy şi beneficiază de configuraţia aeronavelor din flota Aegean Airlines, companie gecească care a preluat ȋn aprilie 25% din capitalul Animawings.

Prima cursă a fost spre Grecia

“Am dat startul sezonului turistic din această vară cu primele curse efectuate ȋn regim charter pentru touroperatori din România, către destinaţii din Grecia (Insula Creta, Insula Zakynthos şi Salonic). Suntem ȋn legătură cu autorităţile şi de îndată ce vor fi considerate sigure, avem capacitatea operaţională să ȋncepem zborurile spre Spania, Turcia, Egipt şi Tunisia, destinaţii turistice tradiţionale pentru piaţa româneasc”, a anunțat Tudor Constantinescu, directorul comercial al comapaniei aeriene.

În sezonul de iarnă, cursele charter operate de Animawings ar putea fi pregătite pentru oraşe din bazinul Mediteranei, nordul Italiei sau Orientul Apropiat.

În următoarele luni, comapnia va avea o platformă web dedicată pentru achiziţionarea şi gestionarea activităţii specifice unei companii aeriene.

Compania aviatică vine să completeze portofoliul de branduri consacrate ale Memento Group: Christian Tour, TUI TravelCenter, MementoBUS şi Hello România, cu activităţi ȋn domeniul serviciilor şi turismului.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/vacante-2020-animawings-o-noua-companie-aeriana-romanesca-care-va-zbura-din-1-mai

https://www.click.ro/news/national/probleme-pentru-blue-air-nu-are-de-unde-sa-plateasca-20-de-milioane-eu-pe-biletele

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net