În ce vacanţe de fiţe şi-a dus primarul iubăreţ amanta!

Ultima actualizare:

    “O vacanţă mare cât China”,  pare să spună Gheorghe Nichita
“O vacanţă mare cât China”, pare să spună Gheorghe Nichita

Gheorghe Nichita, primarul suspendat al municipiului Iaşi, a petrecut, în ultimii ani, mai multe vacanţe de lux alături de amanta sa, Adina Samson. Blonda de 33 de ani l-a denunţat autorităţilor pentru că ar fi spionat-o cu ajutorul Poliţiei Locale.

Dintr-o serie de fotografii prezentate de “Adevărul” reiese că primarul suspendat al Iaşiului, în vârstă de 58 de ani, nu s-a zgârcit la bani când a ales destinaţiile turistice pe care le-a vizitat alături de Adina Samson, fosta sa amantă.

Blonda Adina Samson a fost plimbată de Gheorghe Nichita prin China, Grecia şi Monaco
Blonda Adina Samson a fost plimbată de Gheorghe Nichita prin China, Grecia şi Monaco

Gheorghe Nichita ar fi vizitat cel puţin o dată Monte Carlo, fiind cazat la un hotel de lux din principatul situat în sudul Franţei. 

Primarul, în holul unui hotel luxos din Monte Carlo
Primarul, în holul unui hotel luxos din Monte Carlo

De asemenea, Gheorghe Nichita apare, într-o ţinută lejeră, de vacanţă, şi într-o imagine realizată pe insula Santorini, din Grecia. Edilul n-a ratat ocazia să-şi facă poze în China, o altă destinaţie de concediu.

Relaţia cu Adina Samson, inspector de specialitate la Primăria Iaşi, i-a adus edilului Gheorghe Nichita un dosar penal. Coşmarul Adinei Samson a început în urmă cu mai multe luni, când i-a spus primarului că vrea să pună capăt relaţiei. Blonda susţine că a fost spionată, bătută şi ameninţată de edil. “Vreau să trec peste acest moment dificil. Poate, într-o zi, voi putea spune mai multe lucruri public, însă acum vreau să mă retrag din zona de amantlâc sordid, penibil”, s-a confesat recent Adina Samson.

Salutări din Santorini
Salutări din Santorini

Click! spune

Gheorghe Nichita se află în arest la domiciliu de pe 8 mai, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Sâmbătă, Tribunalul Bucureşti dispusese eliberarea din arest la domiciliu şi cercetarea lui Nichita sub control judiciar. DNA a făcut însă recurs, iar Curtea de Apel Bucureşti va judeca azi contestaţia procurorilor.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net