Ce urare i-a făcut EBa Elenei Udrea, care şi-a aniversat ziua de naştere de Crăciun

Ultima actualizare:

    Elena Basescu. (Foto: Twitter)
Elena Basescu. (Foto: Twitter)

Mezina preşedintelui a felicitat-o şi în acest an pe Elena Udrea cu ocazia zilei sale de naştere. La fel ca anul trecut, Elena Băsescu a ales să posteze pe Twitter urarea adresată fostului ministru al Turismului.

Miercuri, Elena Udrea a împlinit 39 de ani. În aceeaşi zi, deputatul PDL a sărbătorit şi nouă ani de căsnicie alături de Dorin Cocoş.

Prietenia dintre cele două Elene este deja de notorietate. Anul trecut, mezina preşedintelui a postat tot pe Twitter o poză în care apărea alături de Elena Udrea, ambele foarte zâmbitoare şi îmbrăcate în rochii de culoare roşie. În fotografie, Udrea era aşezată pe un fotoliu, lângă un brad împodobit, iar pe braţul fotoliului stătea Elena Băsescu. Poza a fost însoţită şi de o urare: „La mulţi ani, Elena!”, anunţă Adevarul.ro.

Spre deosebire de anul acesta, anul trecut Elena Udrea şi-a petrecut Sărbătorile alături de familia prezidenţială. În 2012, familia preşedintelui a ales să facă Crăciunul la Predeal, în timp ce Udrea şi soţul ei au mers la Azuga.

Elena Udrea
Elena Udrea
image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net