Ce televiziune din România va difuza interviul realizat de Oprah cu Meghan Markle și prințul Harry

Ultima actualizare:

    Interviul integral realizat de Oprah cu Meghan și Harry va fi difuzat în RomâniaFoto: captură video
Interviul integral realizat de Oprah cu Meghan și Harry va fi difuzat în RomâniaFoto: captură video

Interviul realizat de Oprah cu Meghan Markle și prințul Harry va putea fi urmărit și de telespectatorii din România. Evenimentul a strâns audiențe record în SUA: peste 17 milioane de privitori.

Duminică, 21 martie, de la ora 12.00, Prima TV va difuza interviul integral care a făcut furori în lumea întreagă, cel al cuplului Meghan Markle și Prințul Harry. Cei doi au vorbit pentru prima dată într-un interviu televizat, acordat celebrei Oprah Winfrey, de toate dificultățile pe care le-au avut, despre Casa Regală, despre rasism și despre monarhie. 

Interviul difuzat în S.U.A de către postul de televiziune CBS a înregistrat audiențe record, peste 17 milioane de americani s-au uitat la televizor, fiind în top audiențe pentru un eveniment care nu este sportiv. Ceea ce au declarat cei doi la televiziunea americană a suscitat atenția întregii lumi, mai ales pe rețelele de socializare unde #HarryandMeghanonOprah s-a numărat în top 5 cele mai citite știri din întreaga lume. 

Telespectatorii români vor putea vedea duminica aceasta, pe Prima TV, în exclusivitate pentru România, de la ora 12.00, un interviu care a ținut în suspans o lume întreagă și care a dezvăluit multe lucruri din culisele Casei Regale a Marii Britanii.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net