Ce superbolid şi-a tras miliardarul Nicorescu!

Ultima actualizare:

    Are maşini de peste  1,5 milioane de euro
Are maşini de peste 1,5 milioane de euro

În 2008, a provocat un accidenţ în lanţ şi a rănit o femeie după ce s-a urcat băut la volanul unuia dintre bolizii săi. Ce face acum miliardarul Dan Nicorescu? Nu, nu puşcărie! Îşi completează liniştit colecţia de maşini de lux!

Omul de afaceri a fost văzut de curând la bordul unui supercar unicat în România: un superb Lamborghini Aventador, de culoare galbenă. Miliardarul a aşteptat luni de zile bijuteria făcută pe comandă, cea mai puternică "piesă" din garajul personal.

Rolls-Royce-ul este una dintre maşinile preferate de miliardar

Nicorescu a  prezentat bijuteria  prietenilor săi
Nicorescu a prezentat bijuteria prietenilor săi

Echipată cu un propulsor V12 aspirat de nu mai puţin de 6,5 litri şi o putere de 700 CP, maşina "zboară" cu o viteză maximă de 350 de km/h şi este capabilă să prindă 100 km/h în numai 2,8 secunde. Preţul? O nimica toată! Aproximativ 250.000 de euro, fără taxe.

Nicorescu a prezentat bijuteria prietenilor săi

Nicorescu a  prezentat bijuteria  prietenilor săi
Nicorescu a prezentat bijuteria prietenilor săi

În garajul lui Nicorescu mai stau parcate maşini de lux de peste 1,5 milioane de euro: un Bentley Continental GT negru, o limuzină Rolls-Royce, mai multe automobile Mercedes, dar şi un Bentley GTC alb.

La bordul acestuia din urmă se afla Nicorescu acum patru ani, când beat fiind, a pierdut controlul volanului producând un accident soldat cu un rănit şi mai multe maşini avariate. Nicorescu a încercat atunci să fugă de la locul incidentului şi, deşi mirosea a alcool de la o poştă, a refuzat să sufle în fiolă sau să meargă la INML pentru analize.

- Motor: V12 - 6,5 litri- Putere: 700 CP- Masa: 1.575 kg- Viteză maximă: 350 km/h- 0-100 km/h: 2,8 secunde

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net