Ce super bolid va ajunge sperietoare pentru șoferi!

lamborghini.png

lamborghini, licitatie, fisc, israelian, sechestru
Acest Lamborghini Gallardo i-a aparținut unui israelian acuzat de trafic de ovocite
Foto: ANAF
Citeste tot despre: 

Arată ca în surprizele gumei de mestecat Turbo. Un adevărat bolid, care întoarce toate privirile. Este galben, are aproape 400 de cai putere și se află în custodia Fiscului, după ce a fost pus sub sechestru. Sunt șanse mari ca Lamborghini Gallardo să ajungă mașină de Poliție.

Fiscul nu stă la discuții, iar dacă are bani de recuperat o face imediat. La fel a făcut-o și în cazul unor israelieni care au deținut o clinică de fertilizare.

Au fost acuzați de trafic de ovocite, pe care le recoltau de la studente și le vindeau apoi în străinătate. Pentru a se supune tratamentelor dure, fetele primeau între 300 și 600 de euro.

În 2013, a început urmărirea penală împotriva lor și s-a stabilit că au prejudiciat și statul. Astfel că tot ce a fost pe numele lor a ajuns sub sechestru și a fost scos la licitație.

Este cazul și bolidului de lux Lamborghini Gallardo, care era condus de fiul managerului de clinică.

Lamborghini, scos la licitație de Fisc

Fabricat în 2006, Administrația Județenă a Finanţelor Publice Ilfov l-a scos la vânzare cu un preț de pornire de 312.210 lei.

Are o capacitate  cilindrică 4961 cmc, putere 382 kw și este pe benzină. Nici cel mai excentric șofer nu l-a dorit.

”E posibil să mai existe încă o licitație și dacă nici de data asta nu se vinde, există discuții ca mașina să fie dată Poliției Rutiere ca să o folosească pe autostradă. Consumă mult și doar ca să o pornești”, au mărturisit, pentru Click!, surse din cadrul ANAF.

Alte mașini care așteaptă cumpărători

Și nu este singurul autoturism pe care-l puteți lua cu bani mai puțini. Fiscul vinde un Mercedes Benz S500, din 1997, cu 28.620 lei, un Volkswagen Passat, an de fabricație 2001, cu 3.835 lei, Saab 93, an de fabricație 1999, cu 2.700 lei, dar și un autoturism marca BMW 318i, an de fabricație 2000, cu 9.900 de lei.

 

loading...
Loading...