Ce succes a avut prima ediție a emisiunii lui Dragoș Pătraru!

dragos.png

dragos
Emisiunea lui Dragoș Pătraru a revenit la TVR
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

În urma primei ediții a emisiunii “Starea nației” , care este difuzată pe TVR, postul public a înregistrat cifre mult peste media pe care obișnuia să o dețină. Emisiunea prezentată de Dragos Pătraru a înregistrat audiențe care au urcat Tvr-ul pe locul patru pe publicul comercial.

Conform paginamedia.ro, prima ediție a emisiunii „Starea Nației” a obținut următoarele medii: La nivel național, emisunea a fost urmărită de peste 250.00 de români în fiecare minut.” Starea Nației” s-a clasat cel mai bine pe publicul comercial, obținând locul patru pentru TVR1,  situat în urma Pro Tv-ului, al Antenei 1 și al Kanal D pe acest segment.

audienta_nationala.png

audiența
Audiența înregistrată de emisiunea "Starea Nației" la nivel național
Foto: paginademedia.ro

La Digi 24, cifrele „Starea Nației” se situează mult peste media stației de știri, atingând vârfuri de 200.000 de telespectatori.  În primul sezon al emisiunii la TVR, Pătraru a scos cele mai bune audiențe pentru televiziunea publică.  În anul 2015, pe publicul național și cel comercial, emisiunea lui Dragoș Pătraru s-a clasat peste show-ul lui Mircea Badea, „În gura presei”. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1