În ce stare se află soția lui Tavy Puștiu, manelistul mort într-un accident de tren filmat pe Facebook

Ultima actualizare:

    Tavy Puștiu a murit în accident, iar soția sa a ajuns în stare foarte gravă la spitalfoto: arhivă personală
Tavy Puștiu a murit în accident, iar soția sa a ajuns în stare foarte gravă la spitalfoto: arhivă personală

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, manelistul Tavy Puștiu, din Ploiești, a murit în urma unui accident de tren. Autovehiculul condus de Monica, soţia cântăreţului, a fost spulberat de un tren, chiar în momentul în care bărbatul se filma în timp ce asculta una dintre melodiile sale. Femeia a supravieţuit impactului, dar a fost internată în stare foarte gravă la spital.

Acum, au apărut zvonuri că și tânăra s-ar fi stins din viață, însă o apropiată a acesteia a infirmat informația: "Mă oameni buni, am văzut că multă lume spune că a murit și Monica, nevasta lui Tavy. Nu a murit! Rugați-vă pentru ea să o vindece Dumnezeu, vă rog din suflet, rugați-vă pentru ea. Să vă asculte Dumnezeu rugăciunea și să pună Dumnezeu mâna pe ea, să-i dea videcare".

Tavy Puștiu a murit în 15 august

Accidentul în care a murit Tavy Puștiu s-a produs în Prahova, în data de 15 august, când lăutarul se afla în mașina condusă de soția lui, Monica. Femeia a avut o clipă de neatenție, la trecerea peste o cale ferată, iar trenul care tocmai se apropia a lovit în plin mașina, din partea dreaptă, curmând viața bărbatului.

Mai mult secundele dinaintea tragediei au fost suprinsă live, pe Facebook, acolo unde chiar manelistul intrase pentru a se filma alături de consoartă. Martorii tragediei au chemat de urgență echipajele de salvare, însă Tavy decedase pe loc la doar 29 de ani. În schimb, soția sa era încă în viață și a fost transportată la spital în stare gravă.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net