Ce spune Viorica Dăncilă despre întârzierea de la aeroport

Ultima actualizare:

    Premierul Viorica Dăncilă a ratat întâlnirea de la aeroportul Băneaca, cu  președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, de luni, 17 septembrieFOTO: adevarul.ro
Premierul Viorica Dăncilă a ratat întâlnirea de la aeroportul Băneaca, cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, de luni, 17 septembrieFOTO: adevarul.ro

Premierul Viorica Dăncilă a întârziat la întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, luni, 17 septembrie. Aceasta este știrea care a apărut astăzi în toată presa. Iată ce precizează Guvernul despre acest incident.

A fost gafă sau premierul Dăncilă nu a fost informată? Premierul Viorica Dăncilă a întârziat la întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, luni, 17 septembrie. Toată presa a scris despre ratarea întâlnirii a celor doi demnitari.

Urmare a unor informații publicate în spațiul public referitoare la așa-zisa întârziere a premierului Viorica Dăncilă la întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Biroul de presă al Guvernului a precizat:

”Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanța Delegației Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informații confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles.

Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa.

La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anunțat de către directorul Aeroportului Băneasa că aeronava cu care vine în România președintele Comisiei Europene este posibil să aterizeze mai devreme decât ora anunțată inițial.

La ora 18.00, premierul Viorica Dăncilă a intrat în Aeroportul Băneasa.

Însă, SPP a preluat în coloană oficială delegația președintelui Comisiei Europene de la scara avionului și a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată”, precizează Guvernul.

Premierul Viorica Dăncilă va fi prezentă astăzi, la ora 12.30, la Aeroportul Băneasa, când președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va pleca din România, scrie digi24.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net