Ce spune Raed Arafat despre obligativitatea purtării măştii la plajă

raed-arafat.jpg

raed arafat
Raed Arafat, Secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență
Sursă foto: Inquam Photos/George Călin
Citeste tot despre: 

Raed Arafat a dat asigurări că la plajă cu siguranță nu va fi obligatorie masca și că turiștii nu vor fi verificați dacă sunt vaccinați sau au fost testați.

Întrebat dacă există diferențe între restricțiile impuse la evenimentele organizate în aer liber și cele din interior, Raed Arafat a răspuns: „Fără discuție, și cu siguranță vor fi luate în considerare. La plajă de exemplu cu siguranță nu va fi obligatorie masca”, a declarat Raed Arafat, potrivit observatornews.ro. Secretarul de stat a precizat că la plajă oamenii nu vor fi verificați dacă sunt vaccinați sau au test negativ.

Șeful DSU a anunțat că toate aceste măsuri vor fi anunțate de autorități până la 1 iunie. Cu toate acestea, el le-a cerut oamenilor care pleacă în vacanță în străinătate să fie foarte atenți.

„Oamenii care vor pleca în excursii trebuie să fie atenți pentru că țările sunt foarte precaute: fie se cere certificat de vaccinare, fie se va cere testare, fie se va cere ceva care să dovedească că nu ești pozitiv, că ai fost bolnav în ultimele 90 de zile”, a spus Raed Arafat 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1