Ce spune Cătălin Striblea despre scandalul dintre Victor Ciutacu şi Sorina Matei

Ultima actualizare:

    Catalin Striblea (facebook)
Catalin Striblea (facebook)

Cătălin Striblea a vorbit, la mai bine de două luni după ce a suferit un accident vascular cerebral, despre vorbele grele dintre Victor Ciutacu şi Sorina Matei.

Scandalul a luat amploare după ce Victor Ciutacu a anunţat că va debuta la RTV.

„Individul Ciutacu este, în opinia mea şi fără pic de îndoială, un jeg uman. Un om care se tranzacţionează la nesfârşit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcţie de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta”, scria jurnalista Sorina Matei, în urmă cu ceva vreme.

"N-am chef de mahala deşi-s al dracu de talentat la asta. Când îl faci pe unul şpăgar şi fustangiu, poţi să te aştepţi că s-ar putea să te coste”, a venit replica lui Ciutacu.

Cătălin Striblea consideră însă că cei doi îşi pot purta războaiele fără să fie nevoie de atâta mediatizare.  "Sorina Matei şi Victor Ciutacu sunt oameni mari şi pot purta războaiele de unii singuri. E bine că România Tv începe să aducă oameni care au un statut de vedetă. Victor este un personaj destul de vizibil în mass-media şi asta este bine pentru televiziune. Se trece la un alt nivel, staţia este întărită cu venirea lui Victor Ciutacu. Este evident care este obiectivul nostru. Să ajungem pe primul loc printre televiziunile de ştiri. Nu pot să vorbesc prea mult despre Victor Ciutacu pentru că m-am întâlnit cu el doar de două ori. În rest l-am văzut la televizor, la emisiunile pe care le realiza", a comentat acesta, pentru Ring.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net