Ce spune Adrian Alexandrov despre arestarea Elenei Udrea: «Am fost speriați»

elena-udrea-copil-adrian-alexandrov.jpg

Adrian Alexandrov a făcut declarații cu privire la arestarea Elenei Udrea

Elena Udrea a fost reţinută de Interpol, joi, 4 octombrie, iar apoi a fost arestată pentru de două luni în Costa Rica. Elena Udrea a fost ridicată direct de pe stradă şi a fost dusă la închisoarea de femei El Buen Pastor din San Jose, Costa Rica. Adrian Alexandrov, cel cu care ea are un copil a ărturisit că este o perioadă foarte grea pentru ei.

El a declarat pentru Antena1 faptul că au fost opriți pe stradă, iar Elena a fost forțată să meargă la secția de poliție. Adrian Alexandrov este speriat pentru sănătatea fiicei sale. 

„Am fost opriți de patru agenti. Atât eu, cât și Elena am fost foarte speriați. Eu nu m-am gândit decât la ce va face copilul. Că el trebuie să mănânce. Atât Elena, cât și Alina Bica au certificate de reufgiat provizoriu. Elena suferă foarte mult după copil pentru că s-a chinuit foarte mult să-l aibă. Copilul este dependent de mamă. Elena trebuie să fie permanent lângă el. În partea aceasta a lumii se vorbește de sechestrări și recuperări. Cel mai important este faptul că, atât eu cât și fetița mea putem suferi”, au fost declarațiile lui.

Cu câteva ore în urmă, Adrian Alexandrov a publicat o fotografie cu fiica lui i un mesaj care i-a emoționat pe prietenii virtuali de pe Facebook.

43528223_10156696818059805_5918436007283261440_n.jpg

Adrian Alexandrov speră ca fiica lui să nu crească fără mamă
Foto Facebook

„Există locuri în INIMĂ  despre care nici măcar nu știi că există, până când nu iubești un copil. Dor de Mami..”, a fost descrierea fotografiei pe care el a publicat-o pe rețelele de socializare.

Loading...

Citește și

  • Publicaţia costaricană Diario Extra continuă să scrie despre Elena Udrea şi Alina Bica, cele două românce arestate miercurea trecută pe străzile din San Jose. Jurnaliştii prezintă luxul în care locuiau cele două, deşi nu aveau vreun job.

  • Elena Udrea şi Alina Bica au ajuns după gratii în Costa Rica, unde vor sta 60 de zile, timp în care autorităţile din România trebuie să pregăetească formalităţile de extrădare. Cele două au fost ridicate, miercuri, de Interpol de pe stradă, dar până să ajungă să dea explicaţii în faţa oamenilor legii, româncele au fost ajutate să se stabilească legal de un personaj controversat, un notar cu o mare influenţă în această ţară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1