Ce șpăgi mai iau profesorii: de la cocoși, la țigări și băutură

Ultima actualizare:
Dumitru Păduraru
Dumitru Păduraru

Vrei sa treci clasa? Te costă! Asta le spunea un profesor de fizică elevilor de la Liceul 1 Mai, din Ploieşti. Pe lângă cadourile scumpe pe care le primea, gen sticle de whiskey, cartuşe de ţigări, telefoane sau produse IT, profu’ cerea din când în când şi câte un cocoş, că doar trebuia să mănânce sănătos.

Daniel Ionaşcu (57 de ani), profesor de fizică de la Liceul 1 Mai din Ploieşti este acuzat de anchetatori că, timp de patru ani, a primit de la elevi băuturi alcoolice, ţigări, telefoane sau produse IT pentru a nu-i lăsa corigenţi.

Totul a ieşit la iveală după ce doi părinţi revoltaţi au anunţat autorităţile. Au urmat luni de filaje şi, după ce au fost strânse suficiente probe, procurorii au descins la locuinţa profesorului. Au găsit zeci de sticle de alcool şi bunuri primite de la elevi.

”Le dădea cheia de maşină elevilor şi le indica unde să pună cadourile, fie sub scaunul şoferului, fie pe canapeaua din spate. Dacă era vară, le spunea să pună un parasolar peste. A primit şi o cameră video de la un grup de elevi”, a spus a Ioan Lalu, procurorul de caz. Un elev a declarat că i-ar fi fost cerut un cocoş, nu de alta, dar dascalul voia să mănânce sănătos. Până acum, anchetatorii au stabilit că 47 de elevi au dat diverse bunuri ca să scape de corigenţe. Însă, spun procurorii, 300 de elevi ar fi făcut acest lucru. Daniel Ionaşcu este cercetat penal sub control judiciar pentru luare de mită, însă vineri, magistraţii vor decide dacă profesorul de fizică va fi arestat preventiv. 

Profu’-porno era poreclit "Patul sau patru"

Sex pentru note de trecere! Asta pretindea, la UMF Iaşi, doctorul şi profesorul universitar Dumitru Păduraru (50 de ani), supranumit “patul sau patru”. Acuzaţiile care i se aduc sunt de-a dreptul incredibile: luare de mită, tentativă de viol  şi şantaj. Coordonator al disciplinei de anatomie de la UMF, el i-ar fi cerut unei studente să facă sex cu el săptămânal, pe parcursul unui semestru. “Te aştept în semestrul II şi în fiecare săptămână, aranjată, frumuşică, cum eşti acum…Săptămânal, în semestrul II te aştept”, ar fi spus Păduraru. Tot atunci, universitarul a întrebat-o pe fată dacă şi-a început viaţa sexuală şi ce culoare are lenjeria sa intimă. La final, a încercat din nou să facă sex oral cu fata, însă aceasta a refuzat. După ce şi-a dat seama că ar putea fi reclamat, medicul a trecut la ameninţări: „Sigur tu nu spui la nimeni?” ... “Sunt în stare să te omor, dar nu te omor eu, te omoară altcineva.” Ce au descoperit procurorii în timpul percheziţiei în biroul profului? Un impresionant arsenal de prezervative şi de medicamente pentru creşterea potenţei. Păduraru a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Carmen Dorobăţ
Carmen Dorobăţ

Doctoriţa Dorobăţ lua carnetele cu 100 de euro în numele soţului

Procurorii DNA au scos la iveală detalii incredibile în dosarul de corupţie privind examenele de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Iaşi. Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ, şi soţul acesteia, Gheorghe Dorobăţ - şef de secţie la Spitalul de Neurochirurgie, au fost arestaţi sâmbătă seară pentru 29 de zile. Se pare că doctoriţa Doroboţ îşi folosea soţul drept cărăuş pentru şpaga de la studenţi. Mai exact, studenţilor li se cereau câte 100 de euro pentru obţinerea notei 9 la un examen, bani pe care îi puneau în carnetele de note ce erau înmânate lui Gheorghe Dorobăţ, soţul lui Carmen, scrie ziaruldeiasi.ro.

 


    Carmen Dorobăţ
Carmen Dorobăţ

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net