Ce sfârşit de săptămână sângeros!

Ultima actualizare:

    În Capitală, bătăile au fost la ordinea zilei
În Capitală, bătăile au fost la ordinea zilei

Bătăi crunte, unele soldate cu omoruri, scandaluri, accidente cumplite. Cam aşa s-au desfăşurat ultimele zile, în ţară. În cele mai multe cazuri, de vină au fost băutura şi drogurile.

Un scandal izbucnit în Centrul Vechi al Capitalei sâmbătă noapte a zdruncinat opinia publică. Într-un filmuleţ, se vede cum un grup de tineri iese dintr-un club bătându-se. La un moment dat, doi dintre bărbaţi sunt loviţi cu pumnii şi picioarele de ceilalţi. Aceştia cad şi se lovesc cu capul de ciment. Rămân inconştienţi acolo. Poliţia s-a autosesizat, găsindu-i pe cei doi. Aceştia, însă, nu au dorit să depună plângere şi nici să fie duşi la spital. 

simeon stalpnicul png
  • Alt colţ de Bucureşti, alt scandal, sâmbătă noapte. Un tânăr şi amicul său au ajuns la secţia de poliţie după ce au fost protagoniştii unui scandal de pe bulevardul Pache Protopopescu din sectorul 2. Ei au aruncat cu o sticlă în autoutilitara unor muncitori care se aflau în zonă pentru a repara şoseaua. Indivizii violenţi au fost internaţi la Spitalul Obregia, pentru a fi trataţi. Ar fi fost sub influenţa drogurilor şi a alcoolului.


    În acest autobuz din Vama Veche a fost găsit mort bărbatul din Galaţi
În acest autobuz din Vama Veche a fost găsit mort bărbatul din Galaţi
  • În Vama Veche (Constanţa), o crimă a băgat în sperieţi localnicii şi turiştii. Ambulanţa a fost solicitată să intervină sâmbătă la prânz, în cazul unui bărbat găsit inconştient într-un autobuz dezafectat. Medicii au constatat că bărbatul era decedat. Martorii au povestit că victima, un bărbat de 34 de ani, din Galaţi, ar fi fost agresată de câteva persoane. După câteva ore, poliţiştii au depistat în tren la Costineşti, doi băieţi şi două fete, iar unul dintre băieţi (17 ani) era bănuit de agresiunea care a avut loc în Vamă. El a fost arestat ieri pentru omor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net