Ce scrie în biletul de adio al tânărului care s-a sinucis pe Autostrada Vestului

pod_sinucidere.jpg

sinucidere pod a1
Un tânăr de 33 de ani s-a aruncat de pe un pod pe Autostrada Vestului
Foto: Opinia Timișoarei

Marius Florin Bublea, timișoreanul care s-a sinucis aruncându-se de pe un pod, pe Autostrada Timișoara-Lugoj, avea doar 33 de ani. Bărbatul a lăsat în urmă o scrisoare de adio în care și-a cerut iertare pentru fapta comisă. El a lăsat în urmă doi copii și o soție îndurerată.

Bărbatul de 33 de ani din Timişoara s-a dus înainte de miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, cu o maşină de ocazie până în dreptul unui pod peste autostrada Timişoara – Lugoj, spun poliţiştii, iar după ce a fumat două ţigări şi-a sunat soţia căreia i-a spus că urmează să se sinucidă. Femeia nu l-a crezut, pentru că soţul ei mai ameninţase şi în trecut că se va sinucide. Bărbatul a sărit, apoi, în cap, de la aproximativ şase metri, direct pe asfalt.

"Vă rog frumos să mă iertați! Am fost un laș! Nu am avut puterea să trec peste probleme și am căzut în depresie și în patima alcoolului, care în ultimele 2 săptămâni m-a ținut în viață. Nu vreau să se simtă nimeni vinovat pentru gestul meu. Singurul vinovat sunt eu. Mă simt foarte bolnav și nu vreau să fiu o povară pentru nimeni. Nu vreau să spuneți că nu mi-am iubit copiii și familia. Pentru ei mi-am sacrificat ultimii ani din viață și nu regret nicio secundă. V-am iubit mai mult ca pe mine. Pui (soția lui- n.r.), vreau să ai grijă de ei și să știe ca eu sunt sus și îi văd. Vă iubesc", se arată în biletul de adio, dezvăluit de Opinia Timișoarei.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1