Ce schimbate sunt doamnele din politică!

Ultima actualizare:

    Boagiu s-a tuns scurt şi a mai luat în greutate
Boagiu s-a tuns scurt şi a mai luat în greutate

Este complet schimbată şi, dacă o vezi pe stradă, ai impresia că este o simplă pensionară. Mona Muscă are acum 68 de ani şi de 11 ani n-ai mai văzut-o pe scena politică. Şi nu este singura figură notabilă pe care trecerea timpului a făcut-o de nerecunoscut.

A fost un membru marcant al PNL şi a ocupat mai multe funcţii importante de-a lungul celor 11 ani cât a fost pe scena politică din România. A fost deputat, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, dar şi ministru al Culturii. Mona Muscă era mereu cu zâmbetul pe buze şi aşa ajunsese să-l bată pe Băsescu la capitolul încrederii românilor în politicieni.


    Acum, Mona Muscă poartă ochelari şi e mai căruntă
Acum, Mona Muscă poartă ochelari şi e mai căruntă

După un an a venit şi decăderea, când s-a anunţat că a colaborat cu Securitatea. A fost dată afară din partid şi, fără să facă scandal, a plecat departe de Bucureşti, într-o căsuţă din Caraş-Severin şi a putut fi văzută de-a lungul timpului rar la anumite evenimente culturale: lansări de film sau carte. În rest, a activat în zona relaţiilor publice. Pe lângă angajamentele pe care le are la diferite instituţii, Mona Muscă are grijă de soţul ei în vârstă de 85 de ani şi pleacă din când în când în SUA ca să-şi vadă fiica şi pe cei doi nepoţi. Fata ei a făcut studiile în America, după care s-a stabilit peste Ocean.

simeon stalpnicul png

Boagiu, fosta febleţe a lui Traian Băsescu. Un eveniment din Bucureşti a adus în prim-plan o figură mai puţin prezentă în spaţiul public în ultima vreme. Tunsă scurt, cu breton, Anca Boagiu (48 de ani) a fost greu de recunoscut de cei prezenţi. Îmbrăcată într-un pardesiu negru cu buline albe, Boagiu şi-a accesorizat ţinuta cu o eşarfă roz şi balerini în aceeaşi nuanţă. Calmă, cu un discurs aşezat şi un zâmbet plăcut, Anca Boagiu s-a numărat printre preferatele lui Băsescu şi a candidat din partea Partidului Democrat pentru două mandate succesive în Parlamentul României.

Deşi nu a ieşit total din politică, fiind, în prezent, şefa filialei sector 2 a PNL, Boagiu se ocupă mai mult de fiul ei adoptiv, Daniel (23 de ani) şi de activităţi relaxante care-i fac viaţa roz ca eşarfa pe care o poartă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net