Ce scene de sex la teatru!

Ultima actualizare:

    Poziția ”pe la spate”, în interpretarea actorilor
Poziția ”pe la spate”, în interpretarea actorilor

Actorii au ajuns să mimeze sexul pe scenă. Îmbrăcați sumar și cu pantalonii în vine, aceștia spun că fac cultură. Rușinos, spun oamenii care vor să plătească un bilet, dar la o piesă consistentă, de la care să învețe ceva.

S-au dus vremurile când oamenii mergeau la teatru ca să se culturalizeze. Acum, totul este vulgar. Se mimează sexul, se promovează goliciunea și limbajul vulgar.

O astfel de piesă se joacă zilele acestea la Teatrul de Artă București. Se numește ”O noapte pe dos”, iar actorii, Marcela Motoc și George Constantinescu, joacă rolurile unei prostituate și a clientului ei.

”Doi oameni care nu se cunosc se află într-o cameră, pentru o noapte de amor. Cea mai veche întâlnire din lume; fără un “mâine”, în majoritatea cazurilor. Însă la capătul nopții, totul ia o întorsătură neașteptată. Tranzacția nu este cea pe care o bănuim. O poveste intimă străpunge suprafața violentă și sordidă a schimbului și caută un epilog dincolo de a doua zi”, este descrisă pe site-ul teatrului.


    Actorul, cu pantalonii în vine
Actorul, cu pantalonii în vine

Actorii apar îmbrăcați sumar, el își dă jos pantalonii, în timp ce ea stă în genunchi în fața colegului. De asemenea, sunt mimate diverse poziții sexuale.


    Actrița îi dă jos pantalonii colegului
Actrița îi dă jos pantalonii colegului

Un bilet la un astfel de eveniment cultural, care durează o oră și 10 minute, costă 31,5 lei. Piesa nu este recomandată minorilor sub 16 ani.  

Lumea caută piese serioase

”Am copil, în vârstă de 12 ani, și îmi este teamă să merg cu el la orice piesă de teatru, pentru că nu se știe ce se întâmplă pe scenă. Pândesc de foarte mult timp, spre exemplu,”O scrisoare pierdută”, care se joacă tot timpul cu casa închisă”, ne-a spus Maria (43 de ani).


    Cu picioarele desfăcute, actrița interpretează un preludiu
Cu picioarele desfăcute, actrița interpretează un preludiu

Lucian (42 de ani) ne povestește că a fost cu fata, în vârstă de 7 ani, la Teatrul Nottara.

„A fost o piesă în care s-a tot vorbit despre sex, când am ajuns acasă, copilul m-a întrebat ce înseamnă să faci sex. Era o comedie și nu avea restricții de vârstă”, povestește bărbatul.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net