Ce să iei de Dragobete? 5 idei practice şi romantice

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cauţi un cadou practic, dar şi romantic pentru Dragobete? Da, este o combinaţie pe cât de dificilă, pe atât de ofertantă, dar care poate fi bifată uşor mai ales dacă citeşti următoarele idei de cadouri.

Sărbătorile “oficiale” ale iubirii, cum sunt Dragobetele, Valentine’s day, aniversarea căsătoriei vin şi cu astfel de provocări, însă datorită următoarelor 5 variante îţi va fi mult mai uşor să alegi un cadou nu doar romantic, ci şi practic.

O carte “cu tematică”

Cărţile sunt printre cele mai sigure cadouri. Pentru a avea un cadou practic, dar şi romantic, optează pentru varianta unei cărţi “cu tematică”. O carte cu deserturi delicioase, pe care să le pregătiţi şi savuraţi împreună sau un ghid detaliat şi frumos ilustrat dacă ştii că cel drag este pasionat de călătorii sunt doar două dintre idei.

O agendă inscripţionată cu un mesaj personalizat

Chiar dacă internetul este principalul canal de comunicare astăzi, agendele încă sunt la modă. Acolo ne aşternem gândurile, ne scriem planurile, ne notăm indicaţiile primite în timpul unei şedinţe. Motive destule pentru a te gândi la varianta unei agende inscripţionate cu un mesaj personalizat, dar nu foarte siropos pentru a putea folosi acest cadou inclusiv la job.

O sticlă de vin bun

Dacă sunteţi pasionaţi de vinuri, ce mod mai bun de a completa o seară romantică decât printr-o sticlă de vin bun? Studiază un pic “piaţa” online şi vei vedea că vei găsi branduri şi titluri celebre la preţuri accesibile. Nu-ţi va mai rămâne decât să te opreşti la culoarea, buchetul şi aromele potrivite cuplului vostru.

Un CD cu muzica preferată

Un alt cadou “old school”, dar de mare efect, CD-ul cu muzica preferată va ajunge direct la inima partenerului. Nu de alta, dar muzica poate face asta, iar dacă alegi artistul şi ritmul potrivit, ai bifat un alt ingredient al unei seri reuşite, alături de persoană dragă ţie.

Două sticle filtrante pentru apă de la BRITA, Fill&Go Vital

Să ai grijă de cel de lângă tine e, poate, cel mai romantic lucru posibil, iar astăzi din ce în ce mai multe persoane îşi dau seama de asta. Hidratarea este, astfel, un alt punct important într-un stil de viaţă sănătos. Tocmai aici punctează sticla filtrantă pentru apă Fill&Go Vital pe care o poţi câştiga “la dublu” în cadrul concursului organizat pe pagina oficială de Facebook BRITA.

Aşadar, dacă vrei un device modern şi practic, cu ajutorul căruia te poţi hidrata, tu şi partenerul tău, oriunde şi oricând, alege Fill&Go Vital. Discurile de filtrare permit filtrarea imediată a apei de la robinet, aceasta ajungând la tine fără miros şi gust de clor, fără impurităţi, calcar sau metale grele în exces.

O apă mai curată, un gust mai bun, o modalitate de te hidrata indiferent unde te-ai duce şi ce ai face. Sticla Fill&Go Vital are 600 ml, înălţimea de 22 cm, diametrul de 7.2 cm, este realizată dintr-un plastic de înaltă calitate, fără BPA, având dublu rol, cel de filtrare şi depozitare.

Dacă te-ai convins că da, acesta este cel mai tare cadou de Dragobete, participă la concursul lansat de BRITA pe pagina lor de Facebook și poţi câştiga 2 sticle filtrante Fill&Go Vital.Chiar dacă pare greu la prima vedere, să alegi cadouri romantice, dar şi practice nu e imposibil. Pentru a ajunge, din nou, la inima partenerului nu ai nevoie decât de puţină inspiraţie şi ceva research.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net