Ce s-a ales de averea lui Christine Valmy. Regina cosmeticelor i-a lăsat un imperiu financiar fiicei sale

Marina Valmy de Haydu, moştenitoarea unui imperiu financiar creat de mama sa din afaceri cu cosmetice, a luat o decizie radicală.

Şcoala Internaţională de Cosmetică Christine Valmy a avut parte de o relansare după moartea celei care a înfiinţat-o. Decizia a luat-o fiica ei, Marina Valmy, cea care a preluat frâiele afacerii. Purtând mai departe renumele excelenței în estetică și devotamentul ilustrei sale mame pentru facilitarea accesului femeilor la educație și la piața muncii, Marina Valmy preia conducerea Școlii Internaționale de Cosmetică Christine Valmy de la București, cu obiectivul asumat de a reorganiza activitatea acesteia, pentru a o păstra în prima linie a centrelor de profil din România. “Țelul nostru este să aducem metodele și standardele educaționale ale Școlilor de estetică americane în sălile de clasă din România și să stimulăm interesul față de știința și arta estetică. Ma simt onorată sa mă aflu aici, la București, pentru a prelua misiunea și aspirațiile mamei mele și îmi doresc să fiu implicată în continuare în procesul educațional din România", a declarat Marina Valmy.

Chrstine Valmy a murit în 2015, la vârsta de 88 de ani, iar în spatele ei a rămas o avere estimată între 70 şi 100 de milioane de euro. Ea a lăsat prin testament ca toate afacerile, bunurile şi banii ei să rămână pe mâna fiicei ei, cea care a ajutat-o în acest business.

loading...
Loading...

Citește și

  • Christine Valmy, supranumită „Regina Cosmeticelor", în vârstă de 88 de ani, s-a stins din viață, duminică seara (18 ianuarie), din cauza unei complicaţii pulmonare severe, pe fondul unei suferinţe cardiace cronice.

  • Regina cosmeticelor, aşa cum a mai fost supranumită, a dezvăluit cele mai ascunse secrete ale vieţii sale. Cristine Valmy duce o viaţă demnă de un scenariu de la Hollywood.