Ce rușine! Directorii de școli de elită au picat examenul

Ultima actualizare:

    FOTO: adevarul.ro
FOTO: adevarul.ro

Directori ai unor colegii de prestigiu din Capitală nu au promovat proba scrisă a concursului pentru funcţiile de conducere, scrie news.ro. Actualii directori ai colegiilor “George Coşbuc”, “Iulia Hasdeu” şi “I.L. Caragiale”, nu au promovat examenul.

S-au afișat rezultatele primei probe de la examenul pentru funcțiile de directori de grădinițe, școli și colegii. Rezultatele din Capitală nu sunt onorante în toate cazurile.

Majoritatea directorilor care conduc liceele de prestigiu din Capitală au trecut de proba scrisă a concursului pentru funcţiile de conducere, însă sunt şi colegii, precum “George Coşbuc”, “Iulia Hasdeu” şi “I.L. Caragiale”, unde actualii directori nu au promovat examenul.

  • Florica Alexandrescu, directorul în funcţie al Colegiului Naţional “Ion Creangă”, a luat examenul cu 39,375 de puncte, iar directoarea adjunctă Mirela Mareşi a obţinut 39,375 puncte. Directoarea Colegiului “Iulia Hasdeu”, Carmen Elena Almăşan, a picat examenul, obţinând doar 30 de puncte, iar directoarea adjunctă a instituţiei Maria Magdalena Capotă a obţinut 37,5 puncte.
  • La Colegiul Naţional de Arte “Dinu Lipatti”, directorul în funcţie Ioan Florian Nemeş a obţinut 45,625 puncte, iar directorul adjunct Venera Babeş a promovat examenul cu 41, 875 de puncte, în timp ce directorul Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza, Adrian Curcan, a picat examenul cu 26,875 puncte.
  • La Colegiul Naţional I.L.Caragiale, Andreia Mihaela Beatrice Bodea, pentru postul de director a obţinut 45 de puncte, în timp ce adjuncta Andreea Mihaela Popescu, care a candidat atât pentru postul de director, cât şi pentru cel de director adjunct, a picat examenul, cu 32,5 puncte.
  • La Colegiul Naţional “Spiru Haret”, actualul director Corina Buzoianu a promovat examenul cu 46,25 de puncte, pentru acelaşi post candidând şi Dan Ciupercă, acesta obţinând 47,5 puncte şi candidând şi pentru postul de directorl al Liceului “C.A.Rosetti”. Şi actualul director adjunct al colegiului, Mariana Comăniţă, a probovat examenul, cu 48,125 de puncte.
  • Directorul în funcţie al Liceului Teoretic “Jean Monnet”, Tudoriţa Codreanu, a luat examenul cu 41,25 de puncte, în timp ce directorul adjunct Diana Răducanu a obţinut 46,25 de puncte.
  • La Colegiul Naţional “George Coşbuc”, directorul în funcţie Raluca Ivănuş a picat cu 25 de puncte, în timp ce directorul adjunct Horia Pătraşcu a obţinut punctaj minim, 35 de puncte, iar un alt candidat pentru acest post, Anemaria Cîrlan, a obţinut 35,625 de puncte.
  • La Colegiul “Sfântul Sava”, directoarea în funcţie Elena Crocnan a candidat pentru post şi a luat 44,375 de puncte, în timp ce directoarea adjunctă Alina Voiculescu nu a trecut proba, luând 30,625 de puncte, în timp ce la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”, directorul Sever Popa a obţinut 46,25 de puncte, iar directorul adjunct Mihai Surdu a obţinut 46,875 de puncte.
  • La Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr”, pentru postul de director, ocupat până acum de Victor Ioan Nicolae, a candidat Vlad Florentin Drinceanu, care a trecut proba cu 41,250 de puncte, iar actuala directoare adjunctă Nina Ionela Neagoe a candidat pentru postul de director general, obţinând 40,625 de puncte.
  • Directoarea Colegiului Naţional de Informatică “Tudor Vianu”, Corina-Elena Vinţ , a obţinut 48,125 de puncte, iar directorul adjunct Mirela Magdalena Marinescu a avut 41,25 de puncte. Directoarea de la Colegiul Naţional “Gheorghe Şincai”, Silvia Mihaela Muşătoiu, a obţinut punctajul maxim, de 50 de puncte, iar Mircea Soltuianu, directorul adjunct, a obţinut 40,625 de puncte.
  • În afară de directorul Colegiului “Gheorghe Şincai”, au mai obţinut punctajul maxim la proba scrisă directorul şi directorul adjunct de la Şcoala Gimnazială nr. 49 din Sectorul 2, directoarea Grădiniţei nr. 7, tot din Sectorul 2, şi directoarea adjunctă a Colegiului Tehnic “Anghel Saligny”.
  • În Capitală, pentru posturile de directori şi directori adjuncţi au fost admişi să susţină examenul 584 de candidaţi.
  • Pentru fiecare probă de concurs punctajul maxim este de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a probei este de 35 de puncte. Sunt declaraţi “admişi” candidaţii care au realizat un punctaj de cel puţin 35 de puncte pentru fiecare probă şi din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puţin 105 puncte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net