Ce riscă bătăușul Mirel Palada după ce l-a caftit pe vicepreședintele Senatului

mirel_49717400.jpg

Mihai Goţiu, Mirel Palada, bataie, emisiune, B1 TV
Mirel Palada practică sporturi de contact
Citeste tot despre: 

Sociologul Mirel Palada este pasibil de pușcărie, după ce și-a arătat talentele de luptător pe spinarea senatorului USR Mihai Goţiu. Acesta îl acuză că l-a lovit cu pumnii și picoarele, iar astăzi a depus plângere penală împotriva bătușului.

O emisiune difuzată de postul B1TV la o oră de maximă audieță s-a transformat în circ. După ce Mihai Goţiu și Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului în perioada Ponta, s-au contrat în continuu, în momentul în care s-a intrat în publicitate a început bătaia. Exact ca un golan, Palada a sărit pe Goțiu și cărat pumni și picioare. I-a spart buza, astfel că din platou omul a ajuns la spital.

Nadia Ciurlin, moedratoarea Talk B1, i-a dat afară pe amândoi din studiou.

Dar iată că ieșirea violent a sociologului, nu va rămâne fără urmări. Goțiu a depus plângere în această dimineață la Poliție, astfel că va începe urmărirea penală.  

Amendă sau pușcărie

"Art.193 C.pen: Lovirea sau alte violențe - (1) Lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. (2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă. (3) Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate”, a explicat judecătorul Cristi Danileţ pe contul său de Facebook.

Medicul care l-a îngrijit a spus că vrea să plece din țară

Singurul lucru care l-ar putea scăpa de bătăuș este ca senatorul USR să-și retragă plângerea. ”Dacă m-a durut cu adevărat ceva azi noapte a fost mărturisirea medicului de la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Ioan, care m-a consultat, că se gândește serios să plece din România. Cu buza spartă de un fost purtător al Guvernului nu aveam argumente pentru a-l face să se răzgândească. Și nici nu cred că aș fi fost credibil în acel moment. Voi face însă tot ce ține de mine (și sunt convins că același lucru îl vor face și colegii mei din USR) să schimb (și să schimbăm) lucrurile în țara asta. Cu sprijinul colegilor mei și, mai ales, cu sprijinul vostru, vom reuși”, a declarat Goțiu, care este și vicepreședintele Senatului.

 

loading...
Loading...