Ce pot face azi copiii de ziua lor, chiar dacă plouă. Teatru, film sau petrecere acasă cu prietenii

Ultima actualizare:

    Copiii se bucură și de ploaie, dacă știm să îi facem fericiți FOTO: Pixabay.com
Copiii se bucură și de ploaie, dacă știm să îi facem fericiți FOTO: Pixabay.com

Ziua Copilului din acest an a început cu ploaie, cel puțin în Capitală. Astfel că orice tentativă de a ieși în parcuri sau locuri de joacă, în aer liber a fost practic imposibilă. Totuși, pentru ca această zi să nu fie pierdută, părinții care au liber sau bunicii îi pot duce la cinematograf, muzeu, sau pot organiza chiar o petrecere acasă, având în vedere relaxarea restricțiilor.

Cum a fost copilăria unuia dintre cei mai renumiți chirurgi neurologi din România. Dr. Alexandru Vlad Ciurea: “Azi copiii primesc tot fără să ofere nimic”Iată câteva idei pentru a nu lăsa acest eveniment să treacă fără a fi marcat așa cum se cuvine, iar ploaia să nu le strice copiilor încă o amintire frumoasă.

Cinematografe. Centrele comerciale sunt arhipline, însă cu multă răbdare și nervi de oțel, puteți încerca o escapadă în mall-urile din Capitală. Locurile de parcare sunt însă greu de găsit, iar cozile la bilete, ori zonele de food sunt imense.Și la Opera Comică pentru Copii, din cartierul Giulești, pot fi vizionate filme pentru copii.

Muzeele sunt o alternativă bună, deși este posibil ca în această zi să fie aglomerație și acolo. Muzeul Antipa din centrul Bucureștiului primește ultimul vizitator la ora 19.00.

Teatrul pentru copii poate fi ales ca loc de a petrece timpul.  La teatrul Țăndărică sunt puse în scenă Punguța cu doi bani, Mateiaș gâscarul și Fata Babei și Fata Moșneagului, ultimul fiind programat pentru ora 18.00. La Teatrul Excelsior se poate vedea Prâslea cel Voinic și Merele de Aur și Fluturii sunt liberi. Dacă ați făcut programare din timp, puteți merge și la Teatrul Vienez de Copii.

Trebuie să știți însă că, măștile sunt obligatorii , iar personalul vă va verifica temperatura.

Locurile de joacă de interior. S-au deschis și locurile de joacă pentru copii, din spaţii închise, dar la jumătate din capacitate. Însoțitorii celor mici trebuie să prezinte dovada vaccinării sau un test negativ. Ori dovada că au trecut prin boală.

În vizită la Palatul Parlamentului. Dacă mai aveți timp, până la orele 16.00, încă puteți da o fugă până la Palatul Parlamentului unde pot fi vizitate gratuit mai multe săli din această clădire istorică. sunt cele în care se desfășoară activitatea parlamentară, respectiv „I.I.C. Brătianu”, „Take Ionescu”, „Unirii”, „Al.I. Cuza”, „I.G. Duca”, „Mihai Viteazul”, Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, sala de plen, Galeria presei, Galeria de onoare, „Nicolae Iorga” și “Nicolae Bălcescu”.

Fie că ați ales să mergeți intr-unul dintre locurile unde au fost organizate activități speciale pentru copii, fie că ați ales să nu ieșiți, puteți să serbați 1 Iunie și acasă.

O petrecere organizată pentru copii și câțiva prieteni ai lor le va aduce bucurie. Pot primi în acest cadru cadoruile pregătite pentru acest eveniment. Chiar ei pot ajuta la decorarea casei. Se vor distra de minune umflând la baloane și chiar pregătind gustări alături de părinți.

Dacă vreți o zi mai liniștită, puteți viziona împreună un film bun de familie sau pentru copii, alături de un castron cu pop-corn sau puteți pune în scenă poveștile pe care le știu ei cel mai bine.

Puteți face un colț de fotografii și imortalizați cele mai haioase fețe și măști confecționate de ei.

Orice ați alege pentru această zi, este important ca cei mici să simtă că este un eveniment special, dedicat doar lor.

Citește și:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net