Ce planuri are Cristi Borcea după ce a ieșit din închisoare

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea a fost eliberat condiționat luni, 2 iuliefoto: Inquam Photos
Cristi Borcea a fost eliberat condiționat luni, 2 iuliefoto: Inquam Photos

După patru ani după gratii, Cristi Borcea se bucură din plin de gustul libertății. Fostul acționar al clubului Dinamo a fost eliberat condiționat luni (2 iulie) din penitenciarul Jilava după alte două cereri respinse până acum de magistrați. Începutul lui iulie a fost cu noroc pentru omul de afaceri care se poate întoarce acum în brațele Valentinei Pelinel, femeia pe care o iubește și care i-a dăruit un băiețel, pe Milan, în vârstă de doi ani.

Cristi Borcea va da chef mare, căci are motive suficiente să petreacă la început de săptămână. Fostul patron de la Dinamo a reușit să-i convingă pe judecători că a ispășit suficient din pedeapsa pentru care a stat după gratii în Dosarul Transferurilor și că poate pleca acasă. Îl așteaptă 7 copii, ultimul, Milan, în vârstă de doar doi ani cu actuala lui iubită, Valentina Pelinel, căreia omul de afaceri vrea să-i ofere inelul de logodnă. Tatăl afaceristului a mărturisit în urmă cu o săptămână că Borcea are planuri serioase de însurătoare cu fostul manechin. Părintele fostului acționar de la Dinamo a povestit că în familia lor de pregătesc detaliile unei nunți de basm.

Așadar, vom asista curând la o ceremonie despre care să va vorbi mult în showbiz, mai ales că omului de afaceri îi place luxul și nu se va uita la bani pentru cea de-a treia nuntă.

El a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea cu care are trei copii, Patrick și gemenii Melissa și Angelo, și cu Alina Vidican care i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru și pe Gloria. Omul de afaceri mai are o fiică, Andreina Carolyn, cu o avocată. 

De când a fost închis, Cristi Borcea a făcut două cereri de eliberare condiționată, iar ultima - cea de la începutul lunii mai, a fost respinsă de magistrații Judecătoriei sectorului 4.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net