"Ce noroc! Click!MANIA mi-a adus 1.000 de lei"

Ultima actualizare:

    Niţu Iliuţă a câştigat 1.000 de lei cu Click!MANIAFotografii: Click!
Niţu Iliuţă a câştigat 1.000 de lei cu Click!MANIAFotografii: Click!

Am dat bani, telefoane, tablete, electrocasnice şi mii de alte premii. Cele mai râvnite lozuri nu au fost încă descoperite de nimeni. Cele două maşini - o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei) - îşi aşteaptă proprietarul, iar acela poţi fi chiar tu.

Norocul i-a surâs lui Niţu Iliuţă, în vârstă de 56 de ani, care a câştigat 1.000 de lei. Bucureşteanul spune că citeşte Click! de la primul număr şi că nu ar renunţa niciodată la el. “E destul de diversificat. Nu-i lipseşte nimic. Găsesc în el ştiri din ţară, de pe glob, reţete, sfaturi de la medici, pagini de sport…are de toate. Îl cumpăr dimineaţa şi încep lectura cu scrisoarea lui Stanca”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca lăcătuş. Domnul Niţu a nimerit un loz cu trei simboluri cu 1.000 de lei, bani care au picat numai bine pentru familie. “O să cheltuiesc banii în familie, probabil o să-i impart, pentru ca fiecare să-şi cumpere ce doreşte”, ne-a spus cititorul nostru fidel. Bucureşteanul nu este la primul câştig cu Click!MANIA. “Am mai nimerit lozuri cu reducere, iar ultima dată am comandat o pereche de adidaşi, de care sunt foarte mulţumit”, a conchis bărbatul. 

Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu două super maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus, mai puteţi câştiga cu lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00.  Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

De luni, ai dublă şansă de câştig

Click!MANIA ţi-a pregătit o nouă surpriză. De luni, 26 octombrie, până joi inclusiv, 29 octombrie, ai dublă şansă de câştig la cel mai tare concurs al toamnei. Asta pentru că pe ziar vei găsi nu unul, ci două lozuri Click!MANIA. Acestea îţi pot aduce două super maşini: o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), electrocasnice, telefoane şi multe alte surprize.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net