Ce nămeți s-au făcut după o zi de ninsoare!

Ultima actualizare:

    Bâlea Cascadă Andrei se bucură de zăpadă
Bâlea Cascadă Andrei se bucură de zăpadă

A nins ca-n poveşti în nordul, vestul şi centrul ţării, la sfârşit de săptămână. În unele zone de munte, zăpada măsoară chiar şi jumătate de metru, iar pârtiile s-au deschis. Atenţie, însă, la drumurile pe care se circulă în condiţii de iarnă!

Sibiu. Iarnă în toată regula la munte! La peste 2.000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraş, zăpada măsoară deja 99 de centimetri. „Am venit cu tati, dar n-am putut urca la Bâlea Lac pentru că a fost viscol. Ne-am distrat şi aici (n.r. Bâlea Cascadă) de minune. Am făcut om de zăpadă”, a spus, pentru adevarul.ro, Andrei (8 ani).

Braşov. Şi în Poiana Braşov imaginile sunt de poveste. Totul e alb, iar stratul de zăpadă pe pârtiile din partea superioară a Masivului Postăvarul măsoară 40-50 cm grosime. Iubitorii sporturilor de munte au petrecut un weekend superb în Poiană: au schiat şi s-au dat cu săniile.


    Poiana Braşov. Pârtiile, perfecte pentru  schi şi săniuş
Poiana Braşov. Pârtiile, perfecte pentru schi şi săniuş

Bistriţa-Năsăud. În acest judeţ, ninsorile şi viscolul au creat probleme serioase. Sâmbătă noaptea, trei trenuri au rămas blocate din cauza copacilor căzuţi pe şine, iar peste 350 de persoane din Pasul Tihuţa au rămas fără curent electric.


    Bistriţa-Năsăud. Se circulă în condiţii  de iarnă
Bistriţa-Năsăud. Se circulă în condiţii de iarnă

Harghita. O tragedie s-a petrecut pe DN 15, în localitatea Tulgheş. Doi oameni au murit şi alţi şapte au fost răniţi, după ce, din cauză că n-a adaptat viteza la condiţiile de drum, şoferul unui microbuz a pierdut controlul, iar maşina s-a răsturnat.Meteorologii anunţă o încălzire a vremii în toată ţara, pentru următoarele zile. În Capitală, de pildă, marți, 12 decembrie, va fi o maximă de 15 grade Celsius, iar, miercuri, de 13 grade. La munte, luni, sunt condiţii de lapoviţă în Munţii Apuseni şi în nordul Orientalilor, ceea ce creşte riscul de polei. Spre seară, înteţeşte vântul. Miercuri, însă, se răceşte din nou, va fi lapoviţă pe suprafeţe mari, şi abia în noaptea de miercuri spre joi va ninge.


    Harghita. Accident cu doi  morţi şi şapte răniţi
Harghita. Accident cu doi morţi şi şapte răniţi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net