Ce nămeți s-au făcut după o zi de ninsoare!

11-1-3col10cm.jpg

Bâlea Cascadă Andrei se bucură de zăpadă
Citeste tot despre: 

A nins ca-n poveşti în nordul, vestul şi centrul ţării, la sfârşit de săptămână. În unele zone de munte, zăpada măsoară chiar şi jumătate de metru, iar pârtiile s-au deschis. Atenţie, însă, la drumurile pe care se circulă în condiţii de iarnă!

Sibiu. Iarnă în toată regula la munte! La peste 2.000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraş, zăpada măsoară deja 99 de centimetri. „Am venit cu tati, dar n-am putut urca la Bâlea Lac pentru că a fost viscol. Ne-am distrat şi aici (n.r. Bâlea Cascadă) de minune. Am făcut om de zăpadă”, a spus, pentru adevarul.ro, Andrei (8 ani).

Zoom
Poiana Braşov. Pârtiile, perfecte pentru schi şi săniuş

Braşov. Şi în Poiana Braşov imaginile sunt de poveste. Totul e alb, iar stratul de zăpadă pe pârtiile din partea superioară a Masivului Postăvarul măsoară 40-50 cm grosime. Iubitorii sporturilor de munte au petrecut un weekend superb în Poiană: au schiat şi s-au dat cu săniile.

Zoom
Bistriţa-Năsăud. Se circulă în condiţii de iarnă

Bistriţa-Năsăud. În acest judeţ, ninsorile şi viscolul au creat probleme serioase. Sâmbătă noaptea, trei trenuri au rămas blocate din cauza copacilor căzuţi pe şine, iar peste 350 de persoane din Pasul Tihuţa au rămas fără curent electric.

Zoom
Harghita. Accident cu doi morţi şi şapte răniţi

Harghita. O tragedie s-a petrecut pe DN 15, în localitatea Tulgheş. Doi oameni au murit şi alţi şapte au fost răniţi, după ce, din cauză că n-a adaptat viteza la condiţiile de drum, şoferul unui microbuz a pierdut controlul, iar maşina s-a răsturnat.
Meteorologii anunţă o încălzire a vremii în toată ţara, pentru următoarele zile. În Capitală, de pildă, marți, 12 decembrie, va fi o maximă de 15 grade Celsius, iar, miercuri, de 13 grade. La munte, luni, sunt condiţii de lapoviţă în Munţii Apuseni şi în nordul Orientalilor, ceea ce creşte riscul de polei. Spre seară, înteţeşte vântul. Miercuri, însă, se răceşte din nou, va fi lapoviţă pe suprafeţe mari, şi abia în noaptea de miercuri spre joi va ninge.
loading...
Loading...