Ce «mândru» este Ponta că-i român!

Ultima actualizare:

    Ponta, mândru doar  pe afişe că e român
Ponta, mândru doar pe afişe că e român

”Mândri că suntem români”, răsuna, în mai 2014, din toate afişele electorale ale PSD pentru alegerile europarlamentare. Lângă acest slogan trona, mândru nevoie mare, chiar premierul Victor Ponta. Din gură este naţionalist, însă faptele îl contrazic. Pentru o operaţie de rutină a plecat la turci, vacanţele şi le petrece în ţări exotice, copiii şi-i lasă în grija unei filipineze, iar în garaj are un Land Rover.

Când sunt în campania electorală, politicienii sunt mândri că sunt români. Inclusiv, Victor Ponta, care a apărut, anul trecut, înaintea alegerilor pentru Parlamentul European, pe nişte panouri uriaşe, sub lozinca “Mândri că suntem români”. Ba, chiar în perioada aceea apărea la discuţiile cu presa şi la întâlnirile cu electoratul, la volanul unui Duster. Însă patriotismul i-a trecut repede, iar brandurile de ţară au fost uitate. A revenit degrabă la luxosul Land Rover, de 100.000 de euro, pe care-l are în garaj. Fetiţa premierului este crescută de o bonă filipinează, după cum chiar el a mărturisit într-un interviu acordat în 2010, iar vacanţele ştim cu toţii unde şi le petrece.

Nu în staţiunile de pe la noi, ca să-i ajute pe investitorii din turism, ci în destinaţii de lux din Emiratele Arabe şi SUA. Ultima ieşire a fost chiar de Paşte, când şi-a petrecut o săptămînă, împreună cu familia, la New York. Şi asta nu este tot! Ca să îngroape definitiv sloganul PSD, Ponta a făcut încă o gafă: sâmbătă a plecat în Turcia ca să se opereze la genunchi, în urma unei accidentări suferite la baschet.

Decizia prim-ministrului de a-şi repara ligamentele într-o clinică din străinătate, şi nu într-un spital românesc, i-a luat prin surprindere pe specialiştii din sistemul sanitar, care condamnă gestul acestuia. Aceştia afirmă că, prin decizia sa, Ponta admite că sistemul de sănătate este subfinanţat şi cu dotări insuficiente.

Pe de altă parte, premierul a scris, marţi (16 iunie), pe Facebook, imediat după ce a ieşit din intervenţia chirurgicală: “operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în decembrie voi putea face sport din nou. Am totală încredere în medicii români - aici însă am ceva ce era imposibil acasă – linişte şi odihnă”. Potrivit Realitatea TV, Victor Ponta se află internat la o clinică ce aparţine familiei preşedintelui turc Erdogan. În lipsa premierului, şedinţa de Guvern de azi fost anulată.

Şi ei s-au tratat în străinătate

Tăriceanu şi Băsescu, doi dintre  numeroşii oficiali care au apelat  la medici din străinătate
Tăriceanu şi Băsescu, doi dintre numeroşii oficiali care au apelat la medici din străinătate

Politicienii români apelează frecvent la servicii medicale din străinătate. La Viena preşedintele Traian Băsescu a suferit o operaţie de hernie de disc. Tot în Viena a mai fost internată şi Monica Iacob Ridzi. Emil Constantinescu s-a tratat la clinica Pitié Salpetrie din Paris, Ion Iliescu a trecut prin mai multe spitale private din Israel şi Franţa, iar Călin Popescu Tăriceanu s-a operat la genunchi la Clinique du Sport din Bordeaux, după un accident de motocicletă.  Adrian Năstase s-a operat în Germania la glanda tiroidă şi şi-a montat un stent la inimă în Franţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net