Ce mai fac surorile Salanță, șefele sexy de la deszăpezire!

Ultima actualizare:

    Surorile Salanţă au făcut afaceri cu statul în 2013-2014
Surorile Salanţă au făcut afaceri cu statul în 2013-2014

Vi le mai amintiţi pe surorile Salanţă? Cele două fotomodele care au reuşit în 2013 să pună mâna pe un contract de peste două milioane de euro, pentru deszăpezirea judeţului Dâmboviţa.

În 2013, cele două surori au pus bazele unei noi afaceri: Societatea de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi Bucureşti. Ele au câştigat atunci un contract de deszăpezire ce se întindea pe doi ani, în valoare de 9,73 milioane de lei.

Societatea de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi era responsabilă de deszăpezirea drumurilor naţionale din Dâmboviţa: DN61, DN7, DN72 şi DN72 A. În timp ce muncitorii firmei lor se chinuiau cu deszăpezirea, surorile Salanţă se relaxau la soare în exclusivista Bali, din Indonezia şi declarau că habar nu au cu ce se ocupă firma lor.

Au trecut anii, iar cele două brunete spun că nu mai fac afaceri cu statul şi s-au apucat de vândut haine. Anul acesta, în centrul atenţiei a fost Loredana, sora mai mică.


    Loredana Salanţă la Festivalul de Film de la Veneţia
Loredana Salanţă la Festivalul de Film de la Veneţia

La doar 23 de ani, bistriţeanca Loredana Salanţă e deja mai cunoscută decât ar fi sperat vreodată. A câştigat mai multe concursuri internaţionale de “miss”, şi-a deschis alături de sora ei propriul atelier de haine de lux, iar în toamnă a făcut furori pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia.


    Cosmina Salanţă în însorita insulă Bali, din Indonezia
Cosmina Salanţă în însorita insulă Bali, din Indonezia

Dacă Loredana (23 de ani) defilează pe covorul roşu, Cosmina Salanţă (24 de ani) preferă să călătorească. Anul l-a început în Bali, acolo unde se bronza şi-n 2014, când muncitorii firmei lor se chinuiau să-i scoată pe dâmboviţeni de sub nămeţi.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net