Ce l-a vindecat pe Ponta croaziera de lux!

Ultima actualizare:

    Într-un tricou alb,  pantaloni scurţi negri şi  cu o şapcă albă pe cap, prim-ministrul, alături de soţia sa şi cei doi copii, a debarcat, sâmbătă, de pe vasFotografii: Facebook, Mediafax
Într-un tricou alb, pantaloni scurţi negri şi cu o şapcă albă pe cap, prim-ministrul, alături de soţia sa şi cei doi copii, a debarcat, sâmbătă, de pe vasFotografii: Facebook, Mediafax

Ce minuni fac câteva zile de vacanţă, mai ales când ţi le petreci pe cel mai mare vas de croazieră din lume! Premierul Victor Ponta s-a întors fără cârje din Caraibe, semn că genunchiul operat s-a vindecat.

A petrecut alături de familie opt zile pe cel mai luxos vas de croazieră din lume, Oasis of the Seas. Restaurante selecte, piscine cu valuri, jacuzzi, magazine celebre, patinoar, tiroliană, piste de surfing, teatru acvatic, săli de spectacole, terenuri de sport,  parcuri.

Cel mai luxos vas de croazieră din lume, Oasis of the Seas
Cel mai luxos vas de croazieră din lume, Oasis of the Seas

De toate acestea s-a bucurat familia Ponta în sejurul petrecut pe vas, pentru care, potrivit euractiv.ro, ar fi plătit circa 6.000 de dolari. Sâmbătă, Victor Ponta, soţia sa, Daciana Sârbu, şi cei doi copii ai premierului au debarcat de pe nava americană în portul Everglades, Florida, SUA. Îmbrăcaţi lejer şi bine-dispuşi, cei patru au fost fotografiaţi de un român aflat în Miami, iar poza a ajuns pe internet.

În 10 iulie, Victor Ponta mergea sprijinit în cârje, după operaţia suferită  în 15 iunie
În 10 iulie, Victor Ponta mergea sprijinit în cârje, după operaţia suferită în 15 iunie

„Ponta cu soţia sa, Daciana Sârbu, şi cei doi copii au debarcat de la bordul navei Oasis of the Seas, aparţinând companiei Royal Carribean”, a scris pe Facebook Magda Bistriceanu, care spune că a primit fotografia de la o prietenă din Miami. Spre bucuria tuturor, în fotografie se vede că premierul se sprijină bine pe picioare, nemaiavând nevoie de cârje, după operaţia la genunchi făcută în Turcia.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
gustav klimt jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net