Ce-l răsfaţă iubitul spaniol pe Florinel de la Vişina!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A spus pe şleau că iubeşte din interes, iar acum Florinel de la Vişina are mai mult de câştigat! Deşi este încă însurat cu fostul preot britanic Philip Clements, tânărul s-a cuplat cu un spaniol care-i face toate mofturile. Îl duce la saloane, îi dă bani şi i-a făcut planul pentru Anul Nou.

De aproximativ două săptămâni, Florin Marin se iubeşte cu Jeronimo Jesus de Vega, un spaniol de 48 de ani, patronul a trei restaurante, divorţat de soţia româncă şi tatăl unei fete de 13 ani. Se pare că spaniolul este îndrăgostit lulea, iar tânărul originar din comuna dâmboviţeană Vişina profită la maximum.


    Florinel, fericit alături de noul iubit, spaniolul Jeronimo Jesus de Vega
Florinel, fericit alături de noul iubit, spaniolul Jeronimo Jesus de Vega

Noul iubit i-a cumpărat ultimul model de Iphone, iar acum îl plimbă pe la saloane exclusiviste de estetică, pentru că după cum se ştie, tânărul este înnebunit să arate bine. 

Astfel, zilele trecute, Florinel s-a relaxat la un tratament facial cu efecte de luminare şi hidratare a tenului. A vrut să scape de riduri cu ajutorul botoxului, însă spaniolul nu l-a lăsat motivând că se poate distruge în timp şi că arată bine pentru vârsta lui.

simeon stalpnicul png

În plus, Jeronimo i-a lăsat 1.000 de euro bani de buzunar şi i-a făcut deja planurile pentru Revelion, semn că are sentimente pentru tinerelul român. ”Vom merge într-o croazieră prin Europa. Abia aştept”, ne-a spus bucuros Florin Marin. Deşi este căsătorit cu fostul preot britanic Philip Clements, cel care i-a dăruit o casă, lui Florinel nu-i mai pasă de bătrânelul care i-a cumpărat un apartament de lux în România. Cei doi s-au certat după cinci luni de căsnicie, iar englezul de 79 de ani s-a întors în „patria mamă”, locuind acum la o casă de protocol a bisericii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net