Ce iubită sexy are noul ministru al muncii!

Citeste tot despre: 

El, ministru, singur, 41 de ani şi un copil. Ea, jună, democrată şi consilieră la cabinetul celui de-al treilea om în stat. S-au văzut, s-au plăcut, au fost împreună, s-au despărţit şi acum sunt iar împreună.

Proaspăt ministru al muncii, Sebastian Lăzăroiu este o partidă pentru orice fată bine.

Citeşte şi:

Fosta iubită a lui Sota: «Eu i-am arătat-o pe Natalia la televizor»

Hugh Hefner a fost părăsit la altar de iubita lui cu 61 de ani mai tânără!

Roxana Nemeş: «Radu Groza nu mă lasă să-mi pun silicoane»

Deloc lipsit de mijloace materiale, tânăr, doar 41 de ani, cu un copil dintr-o relaţie din tinereţe, iubitor de cărţi şi strategii politice, Lăzăroiu nu face neapărat parte din categoria bărbaţilor care se afişează azi cu una, mâine cu alta.

Raluca Boboc, consiliera Robertei Anastase şi iubita ministrului muncii, are grijă de corpul ei

În 2009 el a cunoscut-o la cabinetul Robertei Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, pe consiliera acesteia, Raluca Boboc.

În ciuda zvonurilor că el ar mai fi avut o relaţie paralelă, cu o deputată PDL, Lăzăroiu a prezentat-o peste tot pe Raluca drept prietena sa.

Gurile rele ne-au povestit că cei doi au avut, la un moment dat, şi o ceartă, că s-ar fi despărţit, dar că acum sunt iar împreună.

Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe ministru însoţind-o pe tânăra sa iubită la Clubul de sport şi Spa «Dinu Pescariu».

Lăzăroiu era pregătit cu o geantă de documente să îi treacă mai uşor timpul, iar Raluca Boboc avea în sacoşa sport schimburile pentru sport şi masaj, semn că relaţia celor doi e cât se poate de bună acum!

Ministrul Lăzăroiu a însoţit-o pe iubita sa  Raluca, în timpul orelor de program, aproximativ 15.00, la un club de SPA


Loading...