Ce întrebare «incomodă» a primit Klaus Iohannis de la premierul Ludovic Orban, aflat în public

klaus-iohannis-alegeri_prezidenatiale_2019.jpg

klaus-iohannis-alegeri_prezidenatiale_2019
Klaus Iohannis
FOTO: adevarul.ro

La finalul dezbaterii de marţi, pe care preşedintele Klaus Iohannis a avut-o cu jurnaliştii, şeful statului a cerut să fie trimis un microfon în sală, iar cei din audienţă să îi pună întrebări. Un tânăr a îndrăznit să-l întrebe pe Klaus Iohannis de ce nu a permis participarea la dezbatere şi altor reprezentanţi mass-media care să-l pună ceva mai mult în dificultate. Răspunsul lui Iohannis l-a uimit pe tânăr.

Întrebat de ce nu a invitat jurnalişti care să îi pună întrebări incomode, Iohannis i-a spus celui care l-a întrebat: ”Puneţi-mi întrebări incomode!”,  acesta răspunzându-i că tocmai aceasta a fost întrebarea incomodă. 

Un alt moment al serii de dezbatere care a destins atmosfera a fost cel în care primului ministru Ludovic Orban, prezent şi el în sală, i s-a înmânat microfonul de către jurnalistul Radu Tudor (Antena 3) şi a fost rugat să pună o întrebare incomodă.

Orban a răspuns pozitiv provocării, iniţiativa stârnind hohote de râs în sală. El l-a întrebat pe şeful statului cât crede că va obţine duminică în turul II al alegerilor prezindeţiale 2019.  Klaus Iohannis a răspuns diplomat şi s-a arătat convins că va obţine ”toate voturile românilor care vor să fie preşedinte”. 

Klaus Iohannis, mustrat pentru situaţia infrastructurii 

Acelaşi Radu Tudor l-a întrebat pe Klaus Iohannis cât timp face până la Sibiu, oraşul al cărui primar a fost, aducând în discuţie situaţia delicată a infrastructurii de transport a României.

"Cât fac cu ce? Cam patru ore (cu autovehiculul – n.r.). După 30 de ani de tranziţie şi dispute profunde între diferitele formaţiuni este cazul să ajungem în situaţia în care un preşedinte care ştie ce trebuie făcut împreună cu un guvern care doreşte să rezolve aceste mari probleme să se apuce de treabă. Voi fi foarte ferm, chiar intransigent. Aceste discuţii trebuie să producă rezultate. Nici eu nici românii nu avem timp să ne pierdem În discuţii de complezenţă între preşedinte şi guvern, ceea ce discutăm să ducă la rezultate practice. 
Autostrada Sibiu Piteşti, drumul expres Craiova – Piteşti, autostrada Moldova, Ploieşti – Braşov, aceste lucruri nu vreau să le promit, că de promis le promit toţi, eu vreau să le facem", a spus şeful statului. 
 

 

Citeşte şi:

 

Viorica Dăncilă contraatacă: «E jenant să-ţi fie frică de o dezbatere cu o femeie»

Viorica Dăncilă, pusă în încurcătură de un calcul matematic. Nici cu limbile străine nu stă bine

Loading...

Citește și

  • klaus iohannis presedintele romaniei

    Klaus Iohannis şi-a prezentat marţi la dezbaterea electorală organizată în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” un scurt bilanţ al mandatului. În pragul turului II al alegerilor prezidenţiale pe care îşi doreşte să le câştige în lupta cu contra candidata sa Viorica Dăniclă, şeful statului a fost întrebat de jurnalişti dacă are regrete. Nu a evistat răspunsul şi a recunoscut care este punctul lui slab.

  • Viorica Dăncilă (55 de ani) candidează la alegerile prezidențiale 2019

    Au mai rămas câteva zile până la turul doi al alegerilor prezidenţiale şi cei doi candidaţi pentru fotoliul de la Cotroceni nu contenesc cu replicile acide. Candidatul PSD Viorica Dăncilă susține că există diferenţe semnificative între situaţia imobilelor pe care le deţine ea şi cea a caselor preşedintelui Klaus Iohannis. În timp ce fostul premier spune în declaraţia de avere că şi-a cumpărat casele din veniturile obţinute în cei 9 ani ca europarlamentar, actualul şef de stat susţine că a investit în proprietăţi banii câştigaţi din meditaţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1