Ce îi așteaptă pe medicul şi asistenta care ar fi făcut sex lângă pacienţii cu COVID-19

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Întreg incidentul a pornit de la o sesizare anonimă transmisă conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă, Ministerului Sănătăţii şi redacţiei unei publicaţii, potrivit căreia un doctor și o asistentă din Târgu Jiu ar fi întreținut relații intime în secția de ATI a spitalului unde lucrează, lângă pacienții bolnavi gravi de coronavirus și intubați.

După ce conducerea spitalului a fost anunțată despre situație, medicul şi asistenta care ar fi făcut sex în Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, lângă pacienţii cu COVID-19 aflaţi în stare gravă, sunt cercetaţi de Comisia de disciplină a unităţii spitaliceşti.

Doctorul și asistenta, cercetați disciplinar

„Pentru că ne dorim ca din corpul medical să facă parte oameni verticali şi dedicaţi meseriei, s-a dispus şi constituirea unei comisii de cercetare disciplinară ce trebuie să vină cu rezultat clar asupra situaţiei până pe data de 27.11.2020.

Astfel de comportamente nu ne fac cinste şi nu pot fi tolerate, cu atât mai mult cu cât, traversăm o perioadă grea, o perioadă în care colegii medici muncesc până la epuizare pentru a salva vieţi“, se arată într-un comunicat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.Potrivit unor surse din interiorul spitalului, citate de Adevărul, sesizarea anonimă ar fi fost făcută de către un fost iubit al asistentei medicale, din cauza geloziei. Mai mult decât atat, amantul care s-a simţit trădat a făcut parte, la un moment dat, din conducerea spitalului din Târgu Jiu.În reclamaţie se arată că asistenta a fost depistată cu COVID-19, dar întâlnirile cu medicul rezident ar fi continuat. Mai mult decât atât, cei doi s-ar închide ore în şir în cabinetul medical unde se consumă relaţiile intime: „A transformat secţia ATI şi COVID într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“.

Citește întreaga reclamație pe Adevărul

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net