Ce idee sinistră! Doi brăileni au ieșit la cerșit cu un manechin pe post de “mort”

cersetori.jpg

FOTO
Bărbații au fost reținuți de polițiști în câteva ore
Foto: Twitter

Metoda inedită de cerşetorie folosită de doi tineri din Brăila a devenit virală pe rețelele de socializare. Aceştia au încercat să îi păcălească pe trecători cu ajutorul unui manechin de plastic, folosindu-se de prextul că au nevoie de bani pentru a îngropa un decedat

Pentru a părea cât mai credibili, cei doi tineri au îmbrăcat manechinul, l-au încălcat, l-au acoperit cu un cearşaf şi l-au aşezat într-un căruţ de transportat butelii. Următorul pas a fost găsirea unui loc circulat de trecători, așa că au ales Piața Mare din centru și au afișat un mesaj, informează obiectivbr.ro. Pe bucata de carton pe care le-o arătau oamenilor scria “Vă rugăm, ajutați-mă să-l îngrop”. Lângă căruța de butelii, au așezat o cutie în care cei care cădeau în plasă urmau să le lase ce sumă de bani doreau.

61942859.jpg

Foto
Bărbații care au avut idea sinistră au fost amendați cu 100 de ron
Foto:obiectivbr.ro

Oamenii legii au fost alertați de către localnici, iar polițiștii i-au identificat pe autori în aceeași zi în care ingeniozitatea lor a fost fotograafiată și distribuită pe mai multe pagini de socializare. Suspecții au 20 de ani, respectiv 35. Fiecare dintre ei a fost amendat cu suma de 100 de lei, iatr cei păcăliți nu pot crede că i-au crezut pe bărbați. 

Loading...