Ce i-a spus Sorina Plăcintă, printre hohote de plâns, Elenei Udrea

Ultima actualizare:

În acel moment, toate camerele de luat vederi s-au îndreptat spre ea. Un interpret, „cititor pe buze", a analizat înregistrarea pentru B1 TV şi a spus ce au discutat politicienele.

Sorina Plăcintă: Da, ştiu despre ce este vorba. Este o reclamaţie despre băiatul meu!Nu, nu. El nu m-a sunat. Nu ştiu, totuşi, de ce nu m-aţi întrebat nimic.M-a sunat în aceeaşi lună, nici nu mai ţin minte când. M-am rugat de el.Joi m-a sunat şi mi-a vorbit foarte rece.Nu înţeleg de ce...Nu ştie că am încercat să fac să vină şi el la Bucureşti.Nu, nu este. Nici nu ştiam!Elena Udrea: ...Am auzit că v-a acuzat...Sorina Plăcintă: Eu nu vreau să plece şi ştiu că este posibil. Nu ştiu ce să fac. Nu mai am putere. Şi, ştii şi tu foarte bine situaţia, dar crede-mă că nu mai pot. Pentru mine este foarte importantă familia.Ştii ceva?! După ce a luat prima, ce fac oamenii ăştia?? ...Mă oboseşte ideea să rămân fără serviciu. Nu mai pot!El e şef... Da, nu pot să-l mai văd. Am ajuns să mă ploconesc la toţi, nu se mai poate... Nu mai vreau! Ascultă-mă ce-ţi spun! Mă demoralizează de tot.Mă face să am zile când îmi vine să mor(...)Discuţia celor două a fost întreruptă de mai mulţi colegi din PDL, printre care Theodor Paleologu şi Radu F. Alexandru, care le-au atras atenţia că sunt filmate.

În acel moment, Sorina Plăcintă a părăsit sala de şedinţe. Jurnaliştii au întrebat-o de ce a plâns şi a răspuns: "Plâng pentru că mă doare burta, pentru că nu vă mai săturaţi să umblaţi după familia mea".

La rândul său, Elena Udrea a spus: "Eu şi doamna Plăcintă suntem foarte bune amice, aşa că şi-a permis un moment de emoţie în faţa mea".

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net