Ce i-a spus Raed Arafat lui Lucian Mîndruţă despre accidentul tragic al lui Adrian Iovan

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lucian Mândruţă a publicat pe pagina personală de Facebook câteva cuvinte cu privire la accidentul tragic în care a murit Adrian Iovan. Mândruţă le-a relatat fanilor săi virtuali că a vorbit cu Raed Arafat despre avionul pe care îl folosea de obicei Agenţia de Transplant, care ar fi fost mai bun decât cel în care s-a petrecut tragedia.

«Tocmai am vorbit cu Raed Arafat la telefon. Apropos de acuzele din presa (inclusiv de la mine) ca aveam un avion mai bun in hangar, dar oamenii astia au plecat cu o rabla. Uite ce zice:

simeon stalpnicul png

"Le-am dat avionul de fiecare data cand l-au solicitat celor de la Agentia de Transplant. Dar acum avionul nostru e in revizie din 21 decembrie, din pacate a prins si perioada de sarbatori... Era o revizie normala, se terminase numarul de ore de zbor. Cu Scoala de Aviatie au un contract contra cost, noi il dadeam gratis."

Alte detalii: e suparat ca presa l-a incondeiat, un pic ma simt si eu vinovat. Oricum, bravo lui ca raspunde la telefon cand multa lume trage in el. Mai rar», a scirs Mîndruţă pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net