Ce grozăvie! A ucis o bătrână de 80 de ani şi i-a furat 2 lei

hot-criminal-politie-duba.jpg

hot-criminal-politie-duba
O femeie de 80 de ani a ucisă cu bestialitate în propria locuinţă de un consătean, care i-a furat cerceii şi doi lei
Foto: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

O grăzăvie s-a petrecut într-o localitate din judeţul Galaţi. O bătrână de 80 de ani a fost ucisă cu lovituri de topor în scop de jaf. Hoţul i-a furat 2 lei şi cerceii.

O crimă înfiorătoare a zguduit localitatea gălăţeană Iveşti. O femeie de 80 de ani a ucisă cu bestialitate în propria locuinţă de un consătean, care i-a furat cerceii şi doi lei, scrie adevarul.ro.

A ucis o bătrână de 80 de ani şi i-a furat 2 lei

Toată ţara este îngrijorată de răspândirea coronavirusului în România, de măsurile extreme pe care le iau autorităţile, iar tânăr dintr-un loc uitat de lume a pus mâna pe topor şi a ucis o bătrână în vârstă de 80 de ani.

Marţi, 24 martie, o femeie de 80 de ani din localitatea gălăţeană Iveşti a fost ucisă de un tânăr, consătean cu victima, care pătrunsese în locuinţă pentru a o jefui.

”A fost ucisă cu lovituri de topor. Făptuitorul este un tânăr din localitate. Acesta, după ce a aplicat victimei loviturile de topor, a sustras doi lei din locuinţa victimei şi cerceii acesteia”, a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, citată de adevarul.ro.

Ucigaşul a fost reţinut, fiind prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţiile de tâlhărie şi omor.

Citeşte şi:

Marian Vanghelie, jefuit cu soția și copilul în casă. Acum 3 ani, bona filipineză i-a furat 50.000 de euro

Femeie de 30 de ani, ucisă cu 9 lovituri de cuțit într-un apartament din Bragadiru!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Accident Tulcea

    Accident șocant în comuna Văcăreni, județul Tulcea, duminică seară (11 august). Un copil de trei ani și o femeie de 79 de ani au fost uciși în propria curte după ce un șofer beat a intrat cu viteză cu mașina și i-a lovit în plin. Alte patru persoane, două din mașină și două din curte, au fost rănite.

  • Dumitru Marian Morţun

    A vrut să violeze o bătrână de 84 de ani şi n-a reuşit, intrând la puşcărie pentru trei ani. După ce şi-a ispăşit pedeapsa, a tăbărât din nou pe aceeaşi bătrână, acum în vârstă de 87 de ani! Pe Dumitru Marian Morţun (22 de ani), din comuna suceveană Ulma, îl va aştepta un nou “concediu” după gratii: trei ani, zece luni şi 18 zile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1