Ce grozăvie! Așa arată arhivele cu actele românilor, probabil dosare de pensie!

Ultima actualizare:

    O filmare postată de ministrul desemnat al muncii, Violeta Alexandru, ne arată modul în care sunt păstrate declaraţile şi contractele românilorFOTO: Facebook
O filmare postată de ministrul desemnat al muncii, Violeta Alexandru, ne arată modul în care sunt păstrate declaraţile şi contractele românilorFOTO: Facebook

Așa arată arhivele cu actele românilor, probabil dosare de pensie! O filmare postată de ministrul desemnat al muncii, Violeta Alexandru, ne arată modul în care sunt păstrate declaraţile şi contractele românilor. Sute de dosare cu acte, cel mai probabil din dosarele de pensie, sunt călcate în picioare sau mâncate de şobolani.

Ministrul desemnat al muncii, Violeta Alexandru, a descoperit încă o grozăvie: acte ale românilor aruncate, prăfuite, roase de șobolani, scrie adevarul.ro. Demnitarul nu spune unde și când este făcută filmarea, doar că va reveni cu informații după ce va face cercetări.

„Viaţa oamenilor călcată în picioare. Aici este şi despre rezistenţa pe care o opune sistemul când îi pui oglinda în faţă. Revin cu detalii despre ce se întâmplă şi cum ieşim din starea asta. Nu pot să întorc capul atunci când văd o problemă”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de socializare.

În imagini se vede clar cum dosarele cu documente căzute pe jos sunt călcate în picioare, multe dintre ele rupte, de parcă ar fi fost roase de şobolani. Arhivele de Declaraţii şi Contracte aparţin sectoarelor 3, 4 şi 5 din Capitală, după cum se vede în imagine.

Din cele peste o sută de comentarii, unele dintre ele făcute de persoane care par să vorbească în cunoştinţă de cauză, reiese că ar fi vorba despre arhive cu documentele de vechime ale celor care au ieşit la pensie.

Redăm câteva comentarii:

”Le urez pensionare uşoară celor care îşi mai caută dosarele printre mormanele alea de hârtii. Statul român e de departe singurul din UE care îşi tratează cetăţenii cu partea dorsal”.

”Așa mi-au făcut pierdută Cartea de Muncă, printr-un subsol de clădire, într-un morman de documente și alte hârtoage. Mi-au furat 3 ani de Pensie”

”Or fi printre ele şi Dosare de Pensii Speciale?”

Citește și:

Zeci de mii de bătrâni nu vor primi pensii majorate

Liftiera a câștigat războiul cu ministrul Muncii, Violeta Alexandru, și s-a întors la serviciu

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net