Ce filme nu trebuie să ratați în 2016, în cinematografe

Ultima actualizare:

    Mădălina Ghenea joacă alături de MIchael Cane în filmul Youth
Mădălina Ghenea joacă alături de MIchael Cane în filmul Youth

Anul 2016 va fi unul plin de producţii interesante. Cinefilii vor avea parte de actiune, eroi cu puteri supranaturale, vor putea vedea partea a doua din "Selfie" dar şi multe animaţii! Click.ro îţi spune care sunt cele mai interesante filme pe care nu ar trebui să le ratezi în acest an.

Încă de pe 1 ianuarie, a debutat pe marile ecrane “Creed”, un film cu Sylvester Stalone în rolul principal. Acesta va intra din nou în rolul celebrului Rocky Balboa. Eroul principal este solicitat să antreneze un nou tânăr pasionat de box.

Tot pe 1 ianuarie, a apărut în cinematografe reecranizarea filmului “La limita extremă”, de data aceasta cu Ray Winstone şi Edgar Ramirez în rolurile principale.

Şi, ca să vă destindeţi trebuie să mergeţi la cinema ca să vedeţi “Surori bune şi nebune” cu Tina Fey şi Amy Poehler în rolurile principale.

Mădălina Ghenea, din 22 ianuarie în Youth (Tinereţe)

Pe 22 ianuarie va avea loc premiera filmului “Youth” cu Rachel Weisz, Paul Dano, Michael Caine, Harvey Keitel şi Mădălina Ghenea în rolurile principale. Drama "La giovinezza" spune povestea a doi bătrâni prieteni - un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi.

Aventuri în Londra

În martie, pe 11, va avea loc premiera „London Has Fallen” – “Cod roşu la Londra” cu Morgan Freeman, Melissa Le, Gerard Butler şi Aaron Eckhart în rolurile principale. Thrillerul spune povestea din spatele decesului premierului britanic, când se pune la cale un plan diabolic de eliminare a celor mai mari lideri ai lumii. Acesta este pus în aplicare la înmormântarea primului ministru de o organizaţie teroristă.

Revine Kung Fu Panda

Cea-a de-a treia parte a desenului animat își va avea premiera, în România, pe 18 martie. Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan și Lucy Liu şi-au pus din nou la dispoziţie vocile personajelor preferate de nenumăraţi copii. După ce a scăpat Valea Liniştită de maleficul Lord Shen, paşnicul şi mâncăciosul Po se bucură de gloria faptelor sale. Dar, fericirea nu va dura prea mult, căci dolofanul panda va avea de înfruntat o extraordinară ameninţare supranaturală...

„Batman V Superman: Dawn of Justice"

Ce era imposibil iată că va fi posibil ]n 2016. Pelicula „Batman V Superman: Dawn of Justice – Zorii dreptăţii” vine în cinematografe pe 25 martie. Superman şi Batman se întâlnesc pentru prima oară pe marele ecran! Cei doi supereroi vor porni din părţi diferite ale baricadei, dar un răufcător redutabil le va dovedi că soarta omenirii este mai importantă decât propriile diferende.

„Cartea junglei” devine film artistic

Fanii celebrei poveşti “The Jungle Book” vor avea parte de un film ce va avea premiera pe 15 aprilie. Regia e semnată de Jon Favreau iar în rolurile principale îi veţi vedea pe Scarlett Johansson, Bill Murray şi Jamie Dornan. Celebra colecţie de povestiri a lui Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Favreau. Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha, devenind prieten la cataramă cu voiosul urs Baloo şi precauta panteră neagră Bagheera. Aventurile lor sunt aşteptate de fanii de toate vârstele.

Capitanul America revine!

Data de 6 mai este una importantă pentru fanii peliculei. O nouă parte din “Captain America: Civil War” – “Căpitanul America: Războiul civil” va avea premiera şi în România. În rolurile principale îi veţi revedea pe Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson şi Elizabeth Olsen. Prăpădul stârnit de Ultron, pe Terra face guvernele lumii să îi ţină în frâu pe supereroi. O lege îi obligă pe aceştia să se deconspire autorităţilor. Dacă Tony Stark susţine legea, Căpitanul America o respinge: începe războiul.

“Angry Birds”, pe marile ecrane din 13 mai

Pentru cinefili, 13 mai în mod sigur nu va fi o zi cu ghinion. Atunci are loc premiera în România a filmului Angry Birds – Filmul. Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, pelicula va fi cu siguranţă, una cu multe surprize pentru fani.

Fil artistic inspirat de jocul “Warcraft”

Pe 10 iunie va avea premiera “Warcraft. Începutul”, un film de acţiune, științifico-fantastic, cu Paula Patton, Clancy Brown şi Ben Foster în rolurile principale. În filmul inspirat de celebrul joc, fanii vor avea parte de lupte cumplite care zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanţa unei confruntări milenare.

Nemo se întoarce...

... Şi nu singur, ci alături de Dory, din „Finding Dory” – “În căutarea lui Dory”. Regia este semnată de Andrew Stanton iar vocile sunt ale unor vedete precum Ellen DeGeneres, Albert Brooks şi Diane Keaton. Premiera are loc pe 17 iunie iar acţiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, Finding Nemo, şi îi are ca participanţi pe Marlin (Albert Brooks), Nemo şi Gaşca din Acvariu. Locul peripeţiilor lor va fi, de data aceasta, lungul coastei californiene. În poveste îşi vor face loc și o serie de personaje noi. Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei şi va învăţa între timp şi câteva lucruri esenţiale despre importanţa familiei.

Vă era dor de Tom Hanks?

Pe 14 octombrie va avea loc premiera peliculei “Infernul”, în regia lui Ron Howard, cu Tom Hanks, Felicity Jones şi Alisha Heng, în rolurile principale. Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este din nou atras într-un mister aproape imposibil de dezlegat şi într-o cursă contracronometru pentru salvarea întregii lumi. Sub semnul uneia dintre cele mai misterioase şi longevive capodopere ale literaturii, Divina Comedie a lui Dante Alighieri, aventurile la Florenţa ale reputatului profesor au ca scop oprirea unui act terorist ce va afecta soarta fiecărei persoane de pe glob.

“Assassin’s Creed” în cinema

Pe 23 decembrie are loc premiera peliculei „Assassin's Creed”, regizată de Justin Kurzel. În rolurile principale evoluează Michael Fassbender, Alicia Vikander şi Adrien Ryans. Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesionişti din care se trage după ce este răpit de o organizaţie ale cărei origini ţin de societatea secretă Cavalerii Templieri şi care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net