Ce fericită a fost Viorica Dăncilă la întâlnirea cu Jean-Claude Juncker!

viorica_dancila_juncker1.jpeg

viorica dancila si jean claude juncker
Viorica Dăncilă nu știe cum să se poarte cu propriul telefon. A gafat la întâlnirea cu Juncker
foto: gov.ro

A doua oară a fost cu noroc! Ca să fie sigur că nu-l ratează și a doua oară pe președintele Comisiei Europene, premierul României a sosit din vreme la Aeroportul Băneasa și l-a așteptat pe oficialul european în prag. Iar întâlnirea cu Jean-Claude Juncker, după o zi și jumătate de emoții, i-a readus Vioricăi Dăncilă fericirea pe chip.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă și-a reparat greșeala de luni, când a ratat întâlnirea cu Jean-Claude Juncker, programată la Aeroportul Băneasa imediat după aterizarea aeronavei care l-a adus pe președintele Comisiei Europene la Summit-ul Inițiativei celor Trei Mări.

Marți, premierul român l-a așteptat pe oficialul european chiar la intrarea în aeroport, iar când cei doi au dat în sfârșit ochii unul cu celălalt, toți au zâmbit fericiți, comisarul european Corina Crețu, oamenii însărcinați cu securitatea, Juncker și, nu în ultimul rând, premierul Viorica Dăncilă.

viorica_dancila_juncker3.jpeg

viorica dancila si jean claude juncker
Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker, fericiți că au reușit să se întâlnească, din a doua încercare
foto: gov.ro

 

Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker au vorbit despre președinția Consiliului Uniunii Europene

Cei doi oficiali au avut o discuție cordială, al cărei subiect central a fost pregătirea viitoarei Președinții române a Consiliului Uniunii Europene. Șeful executivului a reafirmat angajamentul său pentru asigurarea unui mandat de succes, orientat către aducerea Uniunii mai aproape de cetățeni și asigurarea unității și coeziunii între statele membre.

viorica_dancila_juncker2.jpeg

viorica dancila si jean claude juncker
Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker au discutat în salonul oficial al Aeroportului Băneasa
foto: gov.ro
Loading...

Citește și

  • Summitul "Inițiativa Celor Trei Mări", care trasează destinul energetic și de afaceri din următorii ani, a adus în România 9 șefi de stat și alte numeroase înalte personalități. Printre ele se află și președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker. Din păcate, acesta a fost lăsat singur la aeroport, acolo unde trebuia să fie întâmpinat de premierul Viorica Dăncilă. Numai că aceasta a întârziat, iar delegația a plecat.

  • Premierul României și-a făcut o obișnuință din tratarea întâlnirilor oficiale cu stângăcie și lipsă de profesionalism. Pe lângă greșelile gramaticale care se strecoară frecvent în discursul prim-ministrului, Viorica Dăncilă a demonstrat, în repetate rânduri, că nu se pregătește așa cum se cuvinte înainte de participarea la evenimentele oficiale unde trebuie să ne reprezinte țara. O întâmplare recentă poate fi oferită drept exemplu: întâlnirea Vioricăi Dăncilă cu premierul Spaniei, Pedro Sanchez.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1