Ce familie frumoasă are Alina Gorghiu! Este mamă de băieți

Ultima actualizare:

    Alina Gorghiu este mândră de familia pe care o areFoto: Facebook/Alina Gorghiu
Alina Gorghiu este mândră de familia pe care o areFoto: Facebook/Alina Gorghiu

Are o carieră în politică, dar face în așa fel încât să fie și mamă cu normă întreagă. Alina Gorghiu (42 de ani) are doi băieți, de 5, respectiv, 2 ani și jumătate, cărora încearcă să le acorde cât mai mult din timpul său.

Alina Gorghiu este avocat de profesie, în 2004 a fost consilier local la Primăria Sectorului 5, iar din 2008 a început să facă politică la nivel înalt. Atunci a ajuns în Camera Deputaților, fiind ales deputat în Circumscripția 42 din București, din partea PNL.

Alina Gorghiu a fost președintele PNL, dar demisionat când a devenit mamă

Cu timpul a avansat, astfel că în 2014 a fost aleasă prima femeie, președinte al Partidului Național Liberal. A demisionat din funcția politică după alegerile parlamentare din 2016. Atunci, a devenit mamă.

Pe 10 mai 2016, l-a născut pe Noah, iar după doi ani, pe 8 octombrie 2018, l-a adus pe lume și pe Amon. Este mândră de băieții ei, pe care-i crește alături soțul său.

Lucian Isar (44 de ani), economist de profesie și fost ministru pentru Mediul de Afaceri, în Guvernul Ponta, este reprezentantul României la Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare - unul dintre cei mai mari creditori ai țării noastre.

Alina Gorghiu are doi băieți de grădiniță

Alina Gorghiu face drumuri între casa, grădiniță și Parlament, pentru a reuși să se îmapartă între misiunea de mamă și cea de senator.


    Noah și Amon sunt duși dimineața la grădință
Noah și Amon sunt duși dimineața la grădință

„La 6.00 dimineața suntem în picioare, că e prima strigare a lui Amon. Pe la 7.00 încep să-l pregătesc pe Noah pentru grădiniţă, pe la 9.00 mă duc la Parlament. După trei ore mă duc acasă. Dupa ce ajung acasă și am grijă de Amon, mă intorc la Parlament. Şi tot așa pană seara. Pe la ora 23.00 începe să fie linişte în casă”, a povestit liberala pentru România tv, imediat după ce l-a născut pe al doilea copil. Aceasta a recunoscut că micuții sunt prioritatea ei.

Alina Gorghiu și Lucian Isar s-au căsătorit în secret

Alina și Lucian s-au căsătorit  în secret la final de 2016, pe când ea era președintele PNL.„Și-au dorit să facă acest pas important pentru viaţa lor în mare discreţie. La cununia civilă au participat doar apropiaţii”, ne-au dezvăluit surse din anturajul cuplului, momentul respectiv. Cei doi au fost iubiți timp de trei ani.

Gurile rele vorbesc că Alina Gorghiu ar mai avut înainte relații cu Mihai Voicu, pe vremea când acesta era președinte PNL la Sectorul 5, dar și cu Bogdan Olteanu, fost viceguvernator al Băncii Naționale a României.

Citește și: 

Alina Gorghiu e gravidă, după ce s-a măritat în secret, la început de an

Alina Gorghiu, unicul președinte al PNL

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net