Ce a făcut Voiculescu joi seară, înainte să afle verdictul judecătorilor

Ultima actualizare:

    Omul de afaceri Dan Voiculescu e la un pas de închisoare
Omul de afaceri Dan Voiculescu e la un pas de închisoare

Omul de afaceri Dan Voiculescu, judecat pentru spălare de bani şi trafic de influenţă, va afla azi verdictul judecătorilor în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare. Cu mai puţin de 24 de ore înainte de a afla dacă va ajunge după gratii, mogulul s-a relaxat ca orice om conştient că trebuie să aibă mintea limpede când va da piept cu acuzatorii săi.

Omul de afaceri a declarat azi dimineaţă, la ieşirea din sediul IPJ Ilfov, că petrecut cu familia câteva ore înainte de verdict. Voiculescu a mâncat varză călită cu cârnaţi olteneşti, a băut „un pahar, două sau trei de vin alb”, s-a uitat la emisiunea lui Mihai Gâdea şi, în jurul orei 00.00, s-a culcat. „De dormit, am dormit bine. Şi faptul că am dormit bine e dovada faptului că nu sunt stresat, în sensul speriat”, a afirmat mogulul, citat de Mediafax.

Dan Voiculescu s-a prezentat vineri dimineaţă la IPJ Ilfov, respecând măsura controlului judiciar dispus în cazul său. El aşteaptă decizia finală a magistraţilor Curţii de Apel, în dosarul ICA. Voiculescu e acuzat că s-a folosit de influenţa sa politică pentru a cumpăra la preţ subevaluat un teren al Institutului de Cercetări Alimentare. Procurorii DNA au cerut o pedeapsă de zece ani de închisoare pentru omul de afaceri. În acelaşi dosar sunt vizate şi alte persoane, printre care şi prof. Gheorghe Mencinicopschi, aflat în postura de director general ICA  şi membru AGA în cadrul institutului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net