Ce a făcut jurnalista Iuliana Gătej cu câteva minute înainte să moară

fluturica.jpg

iuliana gatej fluturica accident rutier deces ajun craciun
Iuliana Gătej era alintitată de colegi Fluturica
foto: arhiva personală

Crăciun trist în redacţia Antena 1. Dispariţia fulgerătoare a jurnalistei Iuliana Gătej, şefa secţiei Social, a adus multă durere în sufletele colegilor ei. Biroul ei s-a transformat în aceste zile într-un adevărat altar. Lumânări, flori şi jucării au fost lăsate pentru Fluturica, aşa cum era tânăra de 30 de ani alintată la muncă.

Mereu veselă şi gata să ajute. Aşa o descriu colegii pe Iuliana Gătej, tânăra de 30 de ani care şi-a pierdut viaţă într-un accident teribil pe DN 2. În Ajunul Crăciunului, jurnalista a pierdut controlul maşinii la volanul căreia se afla, un Range Rover, şi s-a izbit de un copac în localitatea Dumbrăveni. Impactul a fost atât de puternic încât reporterul a murit pe loc. Mai avea doar 20 de kilometri până la Focşani, acolo unde părinţii şi fratele o aşteptau cu masa pusă şi cadouri sub brad. Ultima persoană care a auzit-o în viaţă pe Iuliana Gătej este chiar un coleg din Antenă. Apropiaţi ai jurnalistei au povestit pentru Click! că în momentul impactului, tânăra vorbea la telefon cu un operator de la Observator. Bărbatul a auzit un zgomot puternic după care legătura telefonică s-a întrerupt. În zadar a reîncercat el să stabilească contactul cu Iuliana. Fluturica murise. Bulversat, tânărul a luat legătura cu secretarul de stat Raed Arafat, fondatorul SMURD, care în scurt timp i-a confirmat accidentul de pe DN 2 dar şi trista veste că Iuliana Gătej s-a stins din viaţă.

La redacţia Antena 1 se plânge continuu. Colegii tinerei sunt devastaţi şi i-au transformat biroul într-un altar. Una dintre colege i-a scris pe Facebook câteva rânduri emoţionante.   

iuliana gatej fluturica accident rutier deces ajun craciunZoom
Iuliana avea 30 de ani şi era şefa secţiei "Social" de la Observator
foto: arhiva personală

"Draga Iulica, 

Ţi-am adus flori şi candele. Cu toţii. Ai şi jucării pe biroul tău, unde e multă lumină. «Copiii» tăi plâng neîntrerupt de la un birou la altul. E cea mai tristă zi pe care ei şi noi o trăim fără tine. Ei vor să fie cu tine mai mult timp. Îţi vor fi la căpătîi mai devreme, vor veni să te vegheze de mâine (n.r. sâmbătă, 26 decembrie). În redactie, e linişte. Şi toată lumea a venit în culoarea ta preferată, negru. Dacă nu eşti tu să mai aduci un zâmbet şi o dragoste, lumea e tristă, cu ochii în jos şi nodul în gât. Am încercat să ne organizam, dar ne ia muuult mai mult ca atunci când erai şi tu la întâlnirile din redacţie. Nu mai e niciun zâmbet, Flutu, pe faţa nimănui. Unora le e azi frig deşi niciodată nu le e frig, altora ni se pare că lipsa ta nu e aievea, ci doar un coşmar. Cine umple golul, Iulico? Suntem devastaţi. Băieţii plâng, fetele sunt deja în transa cea mai neagră a durerii", este mesajul publicat de una dintre colegele Iulianei. 

"Infinit pentru mama" este o campanie Observator realizată de Iuliana cu gândul la mama ei. Jurnalista iubea copiii, iar ca reporter a vrut mereu să le facă dreptate. La fel şi dascălilor. S-a văzut asta în fiecare material care a purtat semnătura ei.

loading...
Loading...

Citește și

 • Iuliana Gătej, tânăra jurnalistă de la Antena 1 şi Antena 3, sau Fluturica, cum era alintată în redacție, și-a pierdut viața joi seară (24 decembrie), într-un grav accident de mașină petrecut pe pe DN 2 E85, în judeţul Vrancea. Familia și prietenii apropiați o regretă enorm pe aceasta și au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

 • Iuliana Gătej, o tânără în vârstă de 30 de ani, jurnalistă la Antena 1 şi Antena 3, a murit, joi seară (24 decembrie), în urma unui accident produs pe DN 2 E85, în judeţul Vrancea, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac.

 • Unul dintre cele mai emoţionante mesaje pentru jurnalista care a murit în Ajunul Crăciunului vine de la un fost coleg de breaslă. Alex Hrincă, fost editor la jurnalul de seară de la Digi 24, a publicat câteva rânduri care i-au trezit pe toţi jurnaliştii la cruda realitate. El a făcut referire la moartea fulgerătoare a Iulianei Gătej, prinsă în capcana meseriei pentru care ar fi fost dispusă să petreacă ore-n şir la redacţie.

 • Iuliana Gătej, jurnalista de la Antena 1, moartă în Ajunul Crăciunului, va fi înmormântată duminică (27 decembrie), la Focşani, oraşul său natal. Aceasta şi-a pierdut viaţa joi seară (24 decembrie) într-un accident produs pe DN 2 E85, în judeţul Vrancea, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac. Imaginile surprinse la locul accidentului sunt de-a dreptul cutremurătoare.

 • Crăciun trist pentru familia reporterei Iulianei Gătej. Cristi, fratele Iulianei, nu-şi poate reveni din şoc, după ce sora sa a murit joi seară (24 decembrie) într-un accident teribil petrecut pe DN 2, în timp ce se îndrepta spre casa părinţilor pentru a petrece Crăciunul cu ei.

 • iuliana gatej inmormantare

  Iuliana Gătej, jurnalista de la Antena 1, moartă în Ajunul Crăciunului, va fi înmormântată duminică (27 decembrie), la Focşani, oraşul său natal. Ca o stranie coincidență, nașul de botez al Iulianei va fi înmormântat în aceeași zi cu ea. Acesta a decedat în prima zi de Crăciun, el fiind grav bolnav de ceva timp.

 • Dacia

  Nu prea am întâlnit până acum oameni care să se declare fani Dacia Logan. Deși nu e o mașină neapărat proastă, designul anost e, fără îndoială, unul dintre motivele principale pentru care nu va ieși din sfera mediocrității.

 • Cei care au intrat în atmosfera Sărbătorilor de iarnă nu au putut rata nici anul acesta “Singur Acasă”, cel mai de succes film de Crăciun, din toate timpurile.