Ce a făcut Elena Udrea după ce a ajuns în celulă

Ultima actualizare:
Udrea publică mesaje pe Facebook, din arest
Udrea publică mesaje pe Facebook, din arest

Cine credea că Nuţi se plictiseşte în arest s-a înşelat amarnic. Fosta candidată la Miss Buzău şi-a găsit rapid ocupaţie.

Arestată pentru o perioadă de 30 de zile, în dosarul Microsoft, Elena Udrea ştie cum să facă să treacă timpul mai repede: stă pe Facebook. Mai întâi, fostul ministru al Turismului şi-a schimbat fotografia de pe coperta paginii de Facebook. Miercuri seară, aproape de miezul nopţii, a apărut următorul mesaj:

"Am fost informată că presa a fost împânzită de articole în care se spune cum toate lucrurile pe care le-am făcut vreodată (de la petrecerile de ziua de naştere, până la concedii şi pantofii pe care i-am cumpărat) s-ar fi făcut cu bani care veneau din mite care se acordau la MDRT. Ce mai în sus şi-n jos, însuşi aerul pe care îl respiram era rezultatul corupţiei.Evident că toate aceste alegaţii care apar în spaţiul public nu sunt adevărate. Nu am pretins niciodată nimic nimănui – cu atât mai puţin unor oameni pe care i-am considerat la un moment dat prieteni. Nu am primit o centimă de la nimeni, în maşină, acasă, în biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulaţii care sunt lansate în spaţiul public pentru a se pune asupra mea ştampila vinovăţiei. Nu-i de mirare că aceste aşa-zise „detalii picante” (deşi nereale) au fost livrate presei după ce s-a produs reţinerea mea, când pot mai greu să spun public că nu e nimic adevărat.

Asta apropo şi de cei care susţin să nu se facă Justiţie la televizor şi mă acuză că am vorbit prea mult – văd însă că e bine şi acceptabil dacă sunt condamnată la televizor (pe speculaţiile şi susţinerile procurorilor, nedovedite cu probe)."

Într-un mesaj anterior, tot de miercuri, Elena Udrea a precizat că, în arest, nu are acces la telefon şi la internet şi că tot ce are de spus este transmis avocatului. Cu toate acestea, e greu de înţeles cum a fost informată în celulă despre ce a scris presa, dacă nu are acces la informaţii din exterior.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, miercuri seară, arestarea preventivă a Elenei Udrea pentru 30 de zile, în dosarul Microsoft.


    Udrea publică mesaje pe Facebook, din arest Foto: Facebook
Udrea publică mesaje pe Facebook, din arest Foto: Facebook
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net