Imagini scandaloase: ce face polițistul la serviciu? Doarme dus!

Ultima actualizare:

    În imagine se vede cum polițistul doarme dus cu ochelarii la ochii, ca nu cumva sa-l deranjeze soarele  (Fotografii: Alexandru Victor)
În imagine se vede cum polițistul doarme dus cu ochelarii la ochii, ca nu cumva sa-l deranjeze soarele (Fotografii: Alexandru Victor)

Și-a tras mașina într-o parcare ferită și doarme dus. Așa funcționează polițistul local, altfel nu se poate concetra. Iată exemplul unui angajat al Poliției Locale Târgoviște!

”Poliția Locală Târgoviște lucrează pentru și în interesul cetățenilor din municipiu. Activitatea se realizează pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru asigurarea pazei și protecției obiectivelor din domeniul public și privat al municipiului”, scrie cu litere de-o șchioapă pe site-ul instituției.

Ce vedem pe teren este fix pe dos. Un polițist căruia puțin îi pasă de cetățean și care, în lipsă de ceva mai bun, trage un pui de somn în mașina cu care trebuia să patruleze.

Deși are geamul deschis, omul nu aude când este fotografiat
Deși are geamul deschis, omul nu aude când este fotografiat

Ca să nu fie văzut, omul nostru a tras autoturismul într-o parcare și a adormit buștean. Nici n-a obsrevat că e fotografiat din toate direcțiile de un ceteățean vigilent. Așa se face că fotografiile au apărut în presă.

”Poliția Locală Târgoviște își exprimă dezamăgirea față de situația semnalată de un cetățean din municipiu cu privire la neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu de către un polițist local. Mulțumim mass-media pentru prezentarea cazului sesizat, întrucât instituția trebuie să își exercite activitatea în sprijinul comunității locale. Menționăm că a fost demarată o procedură internă de cercetare pentru a fi luate măsuri disciplinare drastice, pe care le vom face publice ulterior. Poliția Locală Târgoviște își asumă, regretă și dă asigurări ferme că își va desfășura în continuare activitatea în slujba și în interesul târgoviștenilor, pe baza principiilor încrederii, proximităţii şi proporţionalităţii, deschiderii şi transparenţei, eficienţei şi eficacităţii, răspunderii şi responsabilităţii, imparţialităţii şi nediscriminării”, ne-au transmis reperezentanții instituției. Cazul vine după ce în urmă cu două zile, doi colegi de-ai polițistului care sforăie în post, i-au amendat pe inspectorii ANAF.

Se văde clar că bărbatul se află în mașina cu însemnele Poliției Locale Târgoviște
Se văde clar că bărbatul se află în mașina cu însemnele Poliției Locale Târgoviște
Omul își face siesta într-o parcare liniștită
Omul își face siesta într-o parcare liniștită

Aceștia se aflau în acțiune și amendau florăresele evazioniste, când s-au trezit că sunt sancționați că au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net