Ce face de Crăciun cea mai bătrână mamă din România

adriana_iliescu_click.jpg

adriana iliescu eliza sarbatori cea mai batrana mama craciun
Adriana Iliescu şi Eliza sunt nedespărţite
Foto: Click!

În urmă cu mai bine de nouă ani, Adriana Iliescu devenea cea mai vârstnică mamă din lume. La aproape 67 de ani, profesoara din Bucureşti a născut-o pe Eliza, în urma unei proceduri complicate, încheiate cu succes. Anii au trecut, iar micuţa s-a transformat într-o adevărată domnişoară care îşi însoţeşte mama peste tot. Cele două ies împreună la restaurant şi merg la cumpărături.

Adriana Iliescu este pe lângă cea mai bătrână mamă din lume şi una dintre cele mai fericite femei. Profesoara are toate motivele să se simtă aşa, căci fiica ei creşte frumos şi este foarte deşteaptă. Merge la şcoală, îşi face temele şi o însoţeşte pe mama ei la restaurant.

adriana_iliescu.jpg

adriana iliescu eliza sarbatori cea mai batrana mama craciun
Adriana Iliescu e foarte fericită în compania fetiţei ei Eliza
foto: captură Pro Tv

"Când mergem la restaurant eu mănânc friptură, iar mama îşi comandă mici. Eu cer limonadă, iar ea ia un pahar cu bere", a spus Eliza într-un interviu acordat reporterilor "La Măruţă".   

mama_si_fiica.jpg

adriana iliescu eliza sarbatori cea mai batrana mama craciun
Eliza merge cu mama ei la restaurant şi îşi comandă friptură
foto: captură Pro Tv

Fetiţa a povestit că merge la şcoală îşi face temele, se uită la un serial indian şi  apoi doarme. Întrebată cum îşi va petrece Crăciunul, Adriana Iliescu a spus că anul acesta se va relaxa mai mult. "Vom dormi. Suntem în urmă cu somhnul şi va trebui să ne odihnim", a spus profesoara, acum în vârstă de 77 de ani. 

Loading...

Citește și